Ένα γράφημα του Google Cloud βλέπει από άλλη οπτική γωνία το πώς το Pokemon GO διέλυσε τις αρχικές προσδοκίες

30 Σεπ
Ένα γράφημα του Google Cloud βλέπει από άλλη οπτική γωνία το πώς το Pokemon GO διέλυσε τις αρχικές προσδοκίες

Η αρχική κυκλοφορία του Pokemon GO δεν κύλησε και τόσο ομαλά… Σίγουρα θυμάστε τους γεμάτους σέρβερ που άφηναν συνεχώς πολλούς εκτός.

Ο Luke Stone του Google Cloud σε ένα blog του που έγραψε, συμπεριέλαβε ένα γράφημα, με μια άλλη οπτική γωνία όσον αφορά το πώς το Pokemon GO συνέτριψε τις αρχικές προσδοκίες. Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, τέθηκε μία εκτίμηση για ένα στόχο και λήφθηκε υπόψη και η χείριστη των περιπτώσεων. Ωστόσο, και τα δύο καταρρίφθηκαν παταγωδώς.

Ο Stone επίσης μοιράστηκε τα εξής ενδιαφέροντα γεγονότα:

  • Ο κόσμος του παιχνιδιού Pokemon GO ήρθε στη ζωή χρησιμοποιώντας δεκάδες υπηρεσίες του Google Cloud.
  • To Pokemon GO ήταν η μεγαλύτερη ανάπτυξη στον κυβερνοχώρο στο Google Container που υπήρξε ποτέ. Φαίνεται πως εξ’αιτίας του μεγέθους και της εκτέλεσης ενός τέτοιου πρότζεκτ εμφανίστηκαν πλήθος από bugs, τα οποία διορθώνονται και συνεχώς όλα συγχωνεύονται σε ένα open source project.
  • Για να υποστηριχθεί ο μεγάλος αριθμός παιχτών του παιχνιδιού, η Google τροφοδότησε τη Niantic με πολλές δεκάδες χιλιάδες πυρήνες για το σύμπλεγμα της Container Engine.
  • Το παγκόσμιο δίκτυο της Google βοήθησε στη μείωση της αδράνειας του ενιαίου κόσμου όσον αφορά τους Pokemon Trainers που τον πλαισιώνουν. Η κίνηση του παιχνιδιού ταξιδεύει μέσω των ιδιωτικών ινών του δικτύου της Google κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της, προσφέροντας αξιόπιστη και ομαλή εμπειρία για όλους τους παίχτες παγκοσμίως. Ακόμη και κάτω από τη θάλασσα!

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το blog στο σύνδεσμο της πηγής που ακολουθεί.

Πηγή

Ένα γράφημα του Google Cloud βλέπει από άλλη οπτική γωνία το πώς το Pokemon GO διέλυσε τις αρχικές προσδοκίες

| iOS/Android, Pokémon, Pokémon GO, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων