Ένα νέο update για το Tiny Galaxy είναι στα σκαριά

11 Απρ

tiny-galaxy-656x369

Το Tiny Galaxy σύντομα θα λάβει μια μεγάλη ενημέρωση. Όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι, θα μπορούν να αποκτήσουν τη νέα έκδοση χωρίς επιπλέον χρέωση.

Η Arcade Pixel κάνει ένα ολοκληρωτικό remake για το Tiny Galaxy. Το παιχνίδι θα διαθέτει βελτιωμένα γραφικά, χαμηλότερη δυσκολία, διορθωμένα hitboxes για όλα τα sprites και ένα ανασχεδιασμένο μενού επιλογής πίστας. Θα υπάρχει επίσης ένα νέο start menu μαζί με περισσότερα/καλύτερα animations, διορθώσεις ήχου και γενικότερες διορθώσεις των bugs.

Θα προστεθούν επίσης νέα Challenge levels ως νέο περιεχόμενο, το οποίο μπορείτε να ξεκλειδώσετε σε κάθε κόσμο. Αν και οι κύριες πίστες υπολογίζεται πως θα είναι κατά ένα τρίτο πιο εύκολες, «οι challenge levels θα είναι πιο άγριες από το τρέχον Tiny Galaxy» σύφμωνα με την Arcade Pixel. Ki όλα αυτά, μαζί με μια ανασχεδιασμένη εισαγωγή και περισσότερες βιντεοσκηνές. Η Arcade Pixel έκανε νύξεις για μερικές νέες λειτουργίες ή αλλαγές που γίνονται, αλλά η ομάδα παραμένει σιωπηλή σχετικά με όλα αυτά για την ώρα, καθώς δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη.

Αυτή θα είναι και η έκδοση του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, καθως το αρχικό παιχνίδι δεν έχει έρθει ακόμη στα μέρη μας.

Πηγή 1, Πηγή 2

Ένα νέο update για το Tiny Galaxy είναι στα σκαριά

| eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων