Ένας από τους συντάκτες στο IGN “κράζει” την Nintendo για την έλλειψη φωνητικής επικοινωνίας στο Splatοon

11 Μαΐ
Ένας από τους συντάκτες στο IGN “κράζει” την Nintendo για την έλλειψη φωνητικής επικοινωνίας στο Splatοon

Όταν η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Splatoon δεν θα έχει φωνητική επικοινωνία στο διαδικτυακό παιχνίδι πολλών παιχτών όλο το internet είχε αλαφιάσει για την οπισθοδρομικότητα της Nintendo πάνω στον τομέα των online υπηρεσιών και παιχνιδιών.

Ο Amano ένας από τους δημιουργούς τους Splatoon είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο περιοδικό EDGE πως δεν του αρέσει στα παιχνίδια που παίζει online για να διασκεδάσει οι αντίπαλοι παίχτες ακόμα και οι συμπαίχτες να μιλούν άσχημα ο ένας στον άλλον. Του δημιούργησε άσχημο προηγούμενο και τον έκανε να απεχθάνεται την φωνητική επικοινωνία με αγνώστους όταν παίζει παιχνίδια στο διαδίκτυο όποτε έβγαλε την συγκεκριμένη επιλογή από το Splatoon.

Τώρα ο Fran Mirabela κατηγορεί την Nintendo πως είναι “φτηνή” και δεν δίνει στην παραγωγή του Splatoon τα απαραίτητα κονδύλια  ώστε να προσθέσει τις απαραίτητες λειτουργίες για ένα online παιχνίδι βολών με ανταγωνιστικό σκοπό.

Άποψή μου μετά το test fire ΒΕΤΑ για την ώρα δεν με επηρέασε η απουσία της φωνητικής επικοινωνίας αλλά είναι αρχή και αναγνωρίζω πως έπρεπε να υπάρχει ως προ επιλογή για όποιον θέλει να την χρησιμοποιήσει, Αλλά δεν συμφωνώ με τον Mirabela στην επιθετική κριτική που δεν έχει βάσεις για να αποδείξει αυτό που ισχυρίζεται. Τον αναιρεί ήδη ο δημιουργός που δηλώνει πως ήταν δική του επιλογή.

Αλλά αν ήμουν στο παρακάτω τουρνουά και συμμετείχα κάτω από αυτές τις συνθήκες στο παρακάτω video θα έκανα χειρότερα πράγματα στους αντιπάλους πάρα να πατήσω το κουμπί σίγασης στο παιχνίδι.  ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ. Το αστείο είναι πως οι παρακάτω θεωρούνται “επαγγελματίες” παίχτες του Call of Duty.

Ένας από τους συντάκτες στο IGN “κράζει” την Nintendo για την έλλειψη φωνητικής επικοινωνίας στο Splatοon

| Editorial, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων