Ενημέρωση: Φαίνεται πως η φήμη για το κοστούμι του Tingle για το Super Mario Maker είναι αληθινή

18 Αυγ

super-mario-maker-tingle-656x369

 

Ενημέρωση (17/8): Εντοπίστηκε στο Miiverse η επίσημη ανάρτηση, από την οποία προκύπτει ότι το κοστούμι του Tingle πράγματι περιλαμβάνεται στο παιχνίδι.


 

Η παραπάνω εικόνα σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Αν είναι νόμιμη, (ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί), επιβεβαιώνει ότι το Super Mario Maker διαθέτει ένα κουστούμι από τον Tingle. Προφανώς, δεν υπάρχει κάποιο amiibo σε μορφή Tingle, πράγμα που σημαίνει ότι απλά θα ήταν ένα ξεκλείδωτο κουστούμι για τον 8-bit Mario.

Είναι δύσκολο να πούμε αν το στιγμιότυπο ελήφθη από το Super Mario Maker, ή αν είναι απλά μια επεξεργασμένη εικόνα.

 

Ενημέρωση: Φαίνεται πως η φήμη για το κοστούμι του Tingle για το Super Mario Maker είναι αληθινή

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων