Ενημέρωση δελτίο τύπου για το Pivot Tournament

10 Ιούλ
Ενημέρωση δελτίο τύπου για το Pivot Tournament

Δυστυχώς έχουμε άσχημα νέα για την διεξαγωγή του Pivot Tournament στο χώρο του Battlenet Arena στον Άγιο Δημήτριο.

Δελτίο τύπου από SmashCore και Melee Athens για το Pivot Tournament

Δυστυχώς φίλοι και φίλες του Super Smash Bros. το Pivot Tournament θα ακυρωθεί για την ώρα λόγω τεχνικών προβλημάτων στο χώρο διεξαγωγής του. Είχε ήδη αποφασιστεί ημερομηνία τέλεσης του γεγονότος αλλά απρόβλεπτες καταστάσεις στον χώρο του τουρνουά καθιστά αδύνατο να γίνει στις 15/07/2017. Οι συντελεστές θα ορίσουν νέα ημερομηνία αν και είναι εφικτό όποτε θα ενημερώσουμε άμεσα για την νέα ημερομηνία του τουρνουα. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη για την αναστάτωση και την αδημονία που δημιουργήσαμε. Ελπίζουμε να σας το ανταποδώσουμε σύντομα και να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί μέσα από τις προσωρινές δυσκολίες.

Φιλικά η ομάδα του SmashCore και Melee Athens.

Το Nintendo Next θα σας ενημερώσει για την εξέλιξη του θέματος με νέα ανακοίνωση το συντομότερο. Μέχρι τότε συνεχίστε την προπόνηση και σας περιμένουμε να μας δείξετε τις ικανότητες σας στα επόμενα τουρνουά.

Ενημέρωση δελτίο τύπου για το Pivot Tournament

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων