Ενημέρωση για το Code Name: S.T.E.A.M. και patches για τα Fire Emblem, One Piece και Ace Combat στην Ιαπωνία

29 Ιούλ

N3DS_CodeNameSTEAM_Package-656x600

To Code Name: S.T.E.A.M. πήρε μια νέα ενημέρωση, για την έκδοση 1.2.0, η οποία φαίνεται να είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές, δείχνει να υποστηρίζει το 3DS NFC Reader/Writer.

Μαζί με το Code Name: S.T.E.A.M., θα υπάρξουν επίσης patches για τα Fire Emblem Fates, One Piece: Super Grand Battle X και Ace Combat Assault Horizon Legacy+ για την Ιαπωνία, τα οποία επίσης θα προσθέτουν την υποστήριξη των παιχνιδιών για το νέο αξεσουάρ.

Πηγή 1Πηγή 2

Ενημέρωση για το Code Name: S.T.E.A.M. και patches για τα Fire Emblem, One Piece και Ace Combat στην Ιαπωνία

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων