Ενημέρωση για το Pokémon Shuffle: Gyrados, Mega Charizard X, Mega Venusaur

24 Φεβ

Gyrados

Ήρθε η ώρα για την εβδομαδιαία ενημέρωση του Ρokémon Shuffle  αυτή τη φορά φέρνει το Gyrados στις εκδόσεις για το 3DS και τα κινητά, καθώς και το Mega Charizard X για το 3DS και το Mega Venusaur για τα κινητά.

Η πίστα του Gyrados είναι μια κανονική πίστα που θα τρέχει ως τις 8 Μαρτίου. Τα Mega Charizard X και Mega Venusaur θα έχουν πίστες διαγωνισμού και θα τρέξουν ως τις 1 Μαρτίου. Για την πίστα του 3DS, με το Mega Charizard X οι 12.000 καλύτεροι παίκτεες στην Ευρώπη θα κερδίσουν ένα Charizardite X. Επιπλέον, 2.500 στην Ευρώπη θα κερδίσουν ένα Mega Speedup. Κάθε παίκτης που θα λάβει μέρος θα κερδίσει ένα Attack Power, ενώ οι 17.000 στην Ευρώπη θα κερδίσουν δύο Attack Powers.

Για τα κινητα, η πίστα του Mega Venusaur θα είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός, με τους 80.000 καλύτεροι θα κερδίσουν ένα Venusaurite με τους 20.000 καλύτερους από αυτούς να κερδίζουν κι ένα Mega Speedup. Όσοι λάβουν μέρος θα κερδίσουν ένα Attack Power, με τους 120.000 καλύτερους συνολικά να κερδίζουν 2 Attack Powers.

Πηγή 1Πηγή 2

Ενημέρωση για το Pokémon Shuffle: Gyrados, Mega Charizard X, Mega Venusaur

| 3DS, eShop, Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων