Ενημέρωση: Η NIS America ανακοίνωσε ότι θα φέρει το The Legend of Legacy στην Ευρώπη στις αρχές του 2016

03 Αυγ

The_Legend_of_Legacy_logo

 

Το The Legend of Legacy θα είναι πλέον διαθέσιμο από την Atlus το ερχόμενο φθινόπωρο στη Βόρειο Αμερική. Ευτυχώς έχουμε πλέον επιβεβαιώσει ότι το συγκεκριμένο RPG παιχνίδι του Nintendo 3DS θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη. Μία λίστα του USK είναι αυτή που αποκαλύπτει ότι η NIS America θα διαθέσει το The Legend of Legacy και στην Ευρώπη.

Η NIS America έβγαλε πλέον επίσημη ανακοίνωση η οποία επιβεβαιώνει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον χειμώνα του 2016, εννοώντας όμως τις αρχές του συγκεκριμένου έτους.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το λινκ (σύνδεσμο) της επίσημης ανακοίνωσης της εταιρείας στο Twitter.

When we announced the release period for Legend of Legacy we said Winter 2016, what we meant by this was Early 2016.

Ενημέρωση: Η NIS America ανακοίνωσε ότι θα φέρει το The Legend of Legacy στην Ευρώπη στις αρχές του 2016

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων