Ενθαρρυντικές πρώτες ενδείξεις για το Animal Crossing: Pocket Camp

24 Νοέ
Ενθαρρυντικές πρώτες ενδείξεις για το Animal Crossing: Pocket Camp

Η Google δημοσίευσε τα πρώτα επίσημα δεδομένα για το Animal Crossing: Pocket Camp.

Είναι τα πρώτα στοιχεία μετά την κυκλοφορία του πριν λίγες μέρες.

 

Πώς τα πάει το Αnimal Crossing: Pocket Camp;

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Google Play, το παιχνίδι έφτασε περίπου 5 με 10 εκατομμύρια downloads για τις συσκευές Android. Φυσικά, ο αριθμός αυτός το πιο πιθανό να αυξηθεί στις επόμενες ημέρες (και εβδομάδες). Όχι κι άσχημα για τον Θωμά Γωνία και την παρέα του, ε;

Από τη μεριά της, η Apple δεν έχει δημοσιεύσει καθόλου πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των downloads του Animal Crossing: Pocket Camp στο iOS. Θα μας προκαλούσε, ωστόσο, μεγάλη έκπληξη αν το παιχνίδι δεν έφτασε αυτό τον αριθμό και στις συσκευές της εταιρείας με το δαγκωμένο μήλο!

 

Με τόσα πολλά downloads και παίκτες, το Animal Crossing: Pocket Camp είχε μερικά ζητήματα με τους server. Ως ένδειξη απολογίας για τα προβλήματα συνδεσιμότητας, η Nintendo έδωσε 20 Leaf Tickets δώρο σε όλους τους χρήστες. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να τα αποκτήσετε, είναι να κάνετε ένα Log-in και θα σας έρθουν συστημένα στο mailbox!

Να έχετε κατά νου, πως η ανταμοιβή αυτή θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.

 

 

 

Πηγή

Ενθαρρυντικές πρώτες ενδείξεις για το Animal Crossing: Pocket Camp

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων