Επανεπικύρωση του Dragon Quest XI για το NX, πιθανή ταυτόχρονη κυκλοφορία για 3DS/PS4

21 Αυγ
Επανεπικύρωση του Dragon Quest XI για το NX, πιθανή ταυτόχρονη κυκλοφορία για 3DS/PS4

Όταν η Square Enix πρωτοανέφερε μία έκδοση του Dragon Quest XI, αρχικά έκαναν πίσω, λέγοντας ότι απλώς το ‘σκέφτονταν σοβαρά”. Σε μια συνέντευξη με το Nintendo Dream, ο Yuji Horii ανέφερε ότι η έκδοση αυτή είναι σίγουρα είναι υπόδημιουργία. Πέραν αυτών, δηλώνει πως θέλει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και στις τρεις πλατφόρμες.

Ο Junichi Masuda από την game Freak και ο Masashiro Sakurai ήταν κι αυτοί στη συνέντευξη:

Masahiro Sakurai: Well then, I would like to ask about each of your new games. First, Dragon Quest XI. The 11th installment in the series will be released simultaneously on Nintendo 3DS and PlayStation 4, and including NX it’s coming out on three platforms, right?

Yuji Horii: That’s right. The use of hardware is different for each system, so it’s quite a challenge.


Masashiro Sakurai: Λοιπόν, τότε, θα ήθελα να ρωτήσω για κάθε ένα από τα νέα σας παιχνίδι. Πρώτα, για το Dragon Quest XI. Η 11η προσθήκη στη σειρά θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε Nintendo 3DS και Playstation 4, και συμπεριλαμβανομένου και του NX έρχεται σε τρεις πλατφόρμες, σωστά;

Yuji Horii: Σωστά. Η χρήση του hardware είναι διαφορετική για κάθε σύστημα, οπότε θα είναι αρκετά μεγάλη πρόκληση.

Διαβάστε περισσότερα στο Gematsu

Άρα αυτό σημαίνει πως τα Dragon Quest X και XI έρχονται και στο NX. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλό μας ίσως να θεωρούσαμε ότι και το Dragon Quest Builders είναι επίσης πιθανό να έρθει. Να οι δηλώσεις του παραγωγού Noriyoshi Fujimoto στην Gamescom.

Συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε αν θα υπήρχε πιθανότητα το Dragon Quest Builders να λάβει ένα port για το Nintendo NX, ο Fujimoto σημείωσε πως “η Square Enix αντιλαμβάνεται” τη συμβατότητα μεταξύ της σειράς Dragon Quest και των καταναλωτών της Nintendo.

Επανεπικύρωση του Dragon Quest XI για το NX, πιθανή ταυτόχρονη κυκλοφορία για 3DS/PS4

| 3DS, Nintendo NX, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων