Επίδειξη νέων animations για το Bloodstained

09 Αυγ
Επίδειξη νέων animations για το Bloodstained

Η ομάδα ανάπτυξης του Bloodstained επιστρέφει με ένα νέο Kickstarter update. Στο μήνυμα αυτού του μήνα, η ομάδα μας κάνει επίδειξη τα διάφορα weapon animations. Μπορείτε να τα δείτε σε δράση παρακάτω!

Και μερικές ακόμη πληροφορίες:

Η κλοτσιά ενεργοποιείται όποτε φοράτε κάποιου είδους υποδήματα, αν και η Miriam κλωτσάει εξ’ αρχής. Οι κλωτσιές έχουν μεγάλη ταχύτητα επίθασης, με αντίβαρο μικρή εμβέλεια.

Σπαθιά και ρόπαλα κραδαίνονται με ένα χέρι και η κίνηση της επίθεσης, όσον αφορά ταχύτητα, εμβέλεια και δύναμη, είναι το σημείο αναφοράς για τα animations. Επιθέσεις με maces προκαλούν επίσης thrust-type damage.

Τα Short swords και τα rapiers χρησιμοποιούν ένα διατρητικό animation με ένα χέρι, αλλά κάθε τύπος σπαθιού έχει διαφορετική εμβέλεια και ταχύτητα. (Τα Short swords εχουν μικρότερη εμβέλεια από τα rapiers, αλλά μπορείτε να κάνετε πολύ γρήγορα χτυπήματα με τη βοήθεια της μυστικής τεχνικής του button-mashing.)

Οι Katanas έχουν το μοναδικό κάθετο slash motion με ένα χέρι. Αυτό είναι το animation που βασίζεται στο βίντεο με την ομπρέλα!

Μεγαλύτερα όπλα, όπως great swords, axes και rods θα κάνουν τη Miriam να κάνει μια κάθετη κίνηση και με τα δύο χέρια. Χρησιμοποιήστε το σωστά και μπορείτε να προκαλέσετε μεγάλη ζημιά στον αντίπαλό σας. Τα τσεκούρια είναι πιο αργά από τα great swords, προκαλούν όμως μεγαλύτερη ζημιά, ενώ τα rods είναι κάπως ταχύτερα.

Τα Spears έχουν το δικό τους animation με δύο χέρια. Η μεγάλη τους εμβέλεια μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν πολεμάτε, αλλά το μήκος και η ταχύτητά τους μπορούν να σας αφήσουν εκτεθειμένους αν αστοχήσετε.

Και φυσικά, τα μαστίγια έχουν τη δική τους κίνηση. Αλλά… διαφέρει! Δε θα σας πω από τι διαφέρει, αλλά δεν είναι από ΕΚΕΙΝΗ τη σειρά. Όπως θα περιμένατε, χρειάζεται λίγος χρόνος για να χτυπήσετε με μαστίγιο, αλλά η ανταμοιβή είναι η μεγάλη εμβέλεια.

Τέλος, τα πυροβόλα όπλα έχουν δικό τους animation, δίνοντάς σας μια επίθεση με βολίδες. Αλλά κάθε βολή σπαταλά πυρομαχικά.

Οι Backers του RUNIC FORGING tier θα μπορούν να επιλέξουν από 12 weapon types για να σχεδιάσουν το δικό τους μοναδικό όπλο.

Πηγή 1, Πηγή 2

Επίδειξη νέων animations για το Bloodstained

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων