Επικυρώθηκαν τα Classic/Modern Colors Mario amiibo για την Ευρώπη

22 Ιούλ

mario-8-bit-amiibo-656x328

H Nintendo ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter την ημερομηνία κυκλοφορίας των 8-bit Mario amiibo στην Ευρώπη.  Το Classic Colors Mario επικυρώθηκε ξανά για τις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ την ίδια μέρα μπορεί να το αποκτήσει και όποιος αγοράσει το πακέτο του Super Mario Maker.  Επίσης, πλέον έγινε γνωστό πως η Modern Colors έκδοση του amiibo θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου.

Ακολουθεί το σχετικό Tweet:

Nintendo of Europe: Το Classic Colors Mario amiibo θα είναι διαθέσιμο μόνο του από τις 11/09.  Το Modern Colors θα έρχεται στις 23/10.

Πηγή

Επικυρώθηκαν τα Classic/Modern Colors Mario amiibo για την Ευρώπη

| amiibo, Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων