Επιπλέον στοιχεία πωλήσεων για το Switch

04 Ιαν
Επιπλέον στοιχεία πωλήσεων για το Switch

H Nintendo ανακοίνωσε άλλο ένα μεγάλο ορόσημο για τις πωλήσεις του Switch.

Οι λεπτομέρειες, μαζί με τα 5 καλύτερα σε πωλήσεις παιχνίδια της κονσόλας στην Αγγλία, σας περιμένουν παρακάτω!

 

Το νέο επίτευγμα του Switch στην αγορά

 

Η πλήρης ανακοίνωση της Nintendo με αφορμή το νέο ορόσημο, σας περιμένει παρακάτω (με έντονη γραφή έχουν σημειωθεί κάποια σημαντικά στοιχεία από εμάς) .

 

Το Nintendo Switch έχει γίνει το οικιακό σύστημα με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία των Η.Π.Α. Η οικιακή κονσόλα που οι παίκτες μπορούν να πάρουν όπου θέλουν, κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου του 2017 και σε 10 μήνες έχει πουλήσει περισσότερα από 4,8 εκ/μύρια κομμάτια στις Η.Π.Α., σύμφωνα με τους εσωτερικούς αριθμούς πωλήσεων της Nintendo. Eίναι το μεγαλύτερο σύνολο 10μήνου για οποιοδήποτε οικιακό σύστημα βιντεοπαιχνιδιών στην ιστορία των Η.Π.Α., ξεπερνώντας ακόμη και το ίδιο το Wii, που ήταν ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ. Είχε πουλήσει 4 εκ/μυρια κομμάτια στο ίδιο χρονικό πλαίσιο.

“Οι θαυμαστές μας σε όλη τη χώρα έχουν ζήσει τη χαρά των αγαπημένων τους παιχνιδιών στο σπίτι ή στο δρόμο”, είπε ο Πρόεδρος της Nintendo of America, Reggie Fils-Aime. “Τώρα που έχουν αποκτήσει ακόμη περισσότεροι ένα Switch για τις διακοπές, ανυπομονούμε να τους φέρουμε νέες, διασκεδαστικές εκπλήξεις μέσα στο 2018 και παραπέρα”.

Μια δυνατή βιβλιοθήκη τίτλων συνεχίζει να τροφοδοτεί την κίνηση της κονσόλας. Στις Η.Π.Α., το 60% των κατόχων του Switch απέκτησε το Super Mario Odyssey και το 55% το Breath of the Wild. Όχι μόνο είναι system-sellers, αλλά είναι δύο από τα πιο υψηλά βαθμολογημένα παιχνίδια στην ιστορία. Οι κάτοχοι του Switch αγοράζουν διασκεδαστικά, ανταγωνιστικά παιχνίδια όπως τα Mario Kart 8 Deluxe και Splatoon 2 σε ποσοστά 50% και 20%, αντίστοιχα.

Πάνω από 300 παιχνίδια από third-party developers έχουν κυκλοφορήσει για το Switch. Σ’ αυτά συγκαταλέγοντα μεγάλα ονόματα όπως τα:   FIFA 18 της Electronic Arts, Mario + Rabbids Kingdom Battle και Just Dance 2018 της Ubisoft, Minecraft: Nintendo Switch Edition της Mojang, L.A. Noire της Rockstar Games, NBA 2K18 της 2K Games, Sonic Mania της SEGA, Ultra Street Fighter II: The Final Challengers της Capcom, Rocket League της Psyonix και The Elder Scrolls V: Skyrim και DOOM from Bethesda. Το Νintendo Switch έχει επίσης λάβει τη στήριξη των indie developers, με μια σταθερή ροή από αγαπημένα παιχνίδια όπως τα: SteamWorld Dig 2 της Image & Form, Golf Story της Sidebar Games, Overcooked Special Edition της Team17 Digital Ltd και Stardew Valley της Chucklefish LTD.

Αυτό το έτος, οι κάτοχοι του Switch μπορούν να αναμένουν παιχνίδια από τη Nintendo όπως τα: Kirby Star Allies, Bayonetta, Bayonetta 2 και ένα νέο παιχνίδι με το Yoshi. Μπορούν επίσης να περιμένουν συνεχή υποστήριξη από τους μεγάλους εκδότες, όπως EA, Activision, Ubisoft, Capcom, SEGA, Take 2 και Bethesda, μαζί με ένα ολοένα και μεγαλύτερο κατάλογο με ποιοτικό περιεχόμενο από τους indie developers.

 

Πηγή: Nintendo PR

 

 

Τα καλύτερα σε πωλήσεις παιχνίδια του Switch στην Αγγλία

 

Έχουμε στα χέρια μας τα τελευταία δεδομένα από την Chart-Track. Μας αποκάλυψαν τα πέντε κορυφαία σε πωλήσεις παιχνίδια για το Switch, μέσα στο 2017.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

  1. Mario Kart 8 Deluxe
  2. Super Mario Odyssey
  3.  Zelda: Breath of the Wild
  4.  1-2 Switch
  5.  Splatoon 2

Και κάτι ενδιαφέρον: Τα τρία πρώτα παιχνίδια έχουν πουλήσει το καθένα πάνω από 300.000 αντίτυπα. Το Mario + Rabbids Kingdom Battle για πολύ λίγο δεν κατάφερε να μπει στο top 5. To FIFA 18 είναι στην έβδομη θέση και, όπως βλέπετε, το Mario Kart 8 Deluxe ξεπέρασε σε πωλήσεις το Super Mario Odyssey.

 

 

Πηγή 1Πηγή 2

Επιπλέον στοιχεία πωλήσεων για το Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων