Επίσημη ανακοίνωση Nintendo Next x Greekdojo x Nortec Multimedia A.E

05 Ιούν

logo

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Nintendo κοινότητα θα έχει το δικό της χώρο να οργανώνει τουρνουά για όλα τα παιχνίδια της Nintendo.

Με την επίσημη συνεργασία της Nortec Multimedia A.E με το nintendonext.gr σαν κύριο οργανωτή των τουρνουά και με την τεχνογνωσία και την διάθεση του χώρου από το greekdojo.gr. Tο Triforce αυτής της συνεργασίας θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στον παίχτη της Nintendo που θέλει να διασκεδάσει αλλά και να διαγωνιστεί σε ανώτερο επίπεδο στα παιχνίδια όπως Super Smash Bros., Mario Kart 8 και Splatoon.

Επίσης ευκαιρία καθημερινής ανταλλαγής Streetpass με τους θαμώνες των Nintendo fans που θα ασχοληθούν με το 3DS με παιχνίδια όπως Monster Hunter 4 Ultimate, Mario Kart 7, Super Smash Bros. 3DS και όποιο άλλο παιχνίδι επιθυμούν.

Σας περιμένουμε και αυτό το Σάββατο στις 18:00 με τους ίδιους όρους συμμετοχής. Εκτός από Smash Bros. Αυτή την φορά θα έχουμε και Mario Kart 8 για όσους θέλουν, πέρα από το ξύλο στην αρένα, να κάψουν λάστιχο στις τρέλες πίστες του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Nintendo Next-Greekdojo-Nortec είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και φυσικά να παίξουμε αγαπημένα παιχνίδια γιορτάζοντας παράλληλα την αρχή του καλοκαιριού.

Επίσημη ανακοίνωση Nintendo Next x Greekdojo x Nortec Multimedia A.E

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων