Επίσημη κυκλοφορία του Gal*Gun 2 και στας Ευρώπας!

24 Νοέ
Επίσημη κυκλοφορία του Gal*Gun 2 και στας Ευρώπας!

Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε ο ερχομός του Gal*Gun 2 στο Switch.

Η PQube δεν έχασε καιρό και ανακοίνωσε τον ερχομό του παιχνιδιού και στη Δύση!

To παιχνίδι, όπως βλέπετε, αναμένεται την ερχόμενη Άνοιξη. Περεταίρω, δε γνωρίζουμε, αλλά αν μάθουμε θα σας ενημερώσουμε. Τώρα, αν αναρωτιέστε τι σόι παιχνίδι είναι το Gal*Gun 2, διαβάστε παρακάτω!

 

Τι είναι το Gal*Gun 2 ρε παιδιά;

 

Πρόκεται για το sequel του διαβόητου PS4 shooter, Gal*Gun: Double Peace. Το παιχνίδι θα έχει ακόμη πιο ακραία δράση από πριν! Ένας νέος στρατός από 70 κορασίδες έχει τρελαθεί από το πάθος και έχετε 30 ημέρες για να επιβιώσετε από τις ανώμαλες ορέξεις τους και να διορθώσετε τα πράγματα. Με το Φερορμονοβόλο σας, θα πρέπει να τις κρατήσετε μακριά, ενώ θα πρέπει να ξορκίσετε τα δαιμόνια από τα αθώα κορμιά των κοριτσιών, στο πιο τολμηρό first-person shooter που θα παίξετε!

Για να σώσετε τις λυσασσμένες κοπέλες, θα πρέπει να τις χτυπήσετε στα σημεία ηδονής με το όπλο σας μέχρι να εκραγούν από την ευφορία. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Στο πλευρό σας θα έχετε το πρόστυχο αγγελούδι, τη Risu, που θα σας μπλέκει σε ερωτικές περιπέτειες με τη Chiru, το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αλλά και τη φίλη σας από την παιδική σας ηλικία, τη Νanako.

Τα πράγματα όμως δεν είναι απλά, όταν σε κυνηγάνε οι γυναίκες! Θα πρέπει να προγραμματίσετε σωστά το χρόνο σας, για να ικανοποιήσετε τις ερωτευμένες κοπέλες. Μόνο έτσι θα ξεκλειδώσετε νέες αποστολές και story scenes.

Χρησιμοποιώντας το Demon Sweeper, θα μπορέσετε να ρουφήξετε τα δαιμόνια από τα κορμιά των κοριτσιών… μαζί με τα ρούχα τους! Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, το Doki Doki mode επιστρέφει πιο τολμηρό από ποτέ. Τρίψτε, χαϊδέψτε και αγγίξτε τα κορίτσια για να τα κάνετε ευτυχισμένα!

Ωραία δεν ακούγονται όλα αυτά; Αν συμφωνείτε, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και υπομονή μέχρι την άνοιξη!

 

Επίσημη κυκλοφορία του Gal*Gun 2 και στας Ευρώπας!

| Nintendo Switch, Νέα | 2.018 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων