Επίσημη η λιανική έκδοση του Shantae and the Pirate’s Curse

05 Αυγ
Επίσημη η λιανική έκδοση του Shantae and the Pirate’s Curse

Μετά από διάφορες διαρροές απο λιανοπωλητές, η Rising Star Games ανακοίνωσε επίσημα την έκδοση λιανικής του Shantae and the Pirate’s Curse για το 3DS. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στη Β. Αμερική στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 30 Σεπτεμβρίου για τα μέρη μας. Η τιμολόγηση θα είναι στα $29,99 / £29,99 / €29,99.

Η WayForward, που το αναπτύσσει, θα συμπεριλάβει και ολοκαίνουριο περιεχόμενο! Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει το “Super Shantae Nab!!”, ένα νέο arcade-style game.

Δυο λόγια για το Shantae and the Pirate’s Curse:

Στην τρίτη και μεγαλύτερη περιπέτεια της Shantae μέχρι τώρα, το μακρυμαλλούσικο και χορευταράδικο τζίνι πρέπει να συνεργαστεί με την αρχιεχθρό της, την διαβόητη Risky Boots, για να σώσει τη Sequin Land από μια κατάρα. Ως πειρατίνα, η Shantae θα αποκτήσει νέα όπλα που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να λύσει γρίφους και να πολεμήσει τρομερούς αρχηγούς.

Φυσικά, αν δε μπορείτε να περιμένετε για την κυκλοφορία του στα καταστήματα, τότε μπορείτε να το αποκτήσετε σε ψηφιακή μορφή μέσω eShop. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο 3DS αλλά και στο Wii U.

Πηγή

Επίσημη η λιανική έκδοση του Shantae and the Pirate’s Curse

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων