Επίσημος χορηγός η Pizza fan του Smash City League!

23 Σεπ
Επίσημος χορηγός η Pizza fan του Smash City League!

To Nintendo Next, η SmashCore και η Pizza fan ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ο πρώτος επίσημος χορηγός της Ελληνικής Smash σκηνής είναι γεγονός.

Pizza fan πρώτος χορηγός του Smash City League

To Nintendo Next, η SmashCore και η Pizza Fan ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ο πρώτος επίσημος χορηγός της Ελληνικής Smash σκηνής είναι γεγονός. Οι Έλληνες Smashers θα μπορούν να απολαμβάνουν τα τουρνουά του Smash City League Αθήνας και Θεσσαλονίκης παρέα με αποκλειστικές προσφορές για τους θεατές μας και με την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων της Pizza Fan. Συντονιστείτε στο Twitch κανάλι μας για να παρακολουθήσετε τους καλύτερους παίχτες στο παιχνίδι Super Smash Bros. for Wii U και την μάχη τους για το ποιος θα αναδειχθεί ο καλύτερος για μια θέση στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει στο τέλος της Season! Η Pizza Fan θα προσφέρει μοναδικές προσφορές στους θεατές μας όπου θα μπορείτε να παραγγείλετε ΜΟΝΟ στο κανάλι μας!

Ελάτε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την σκηνή του Super Smash Bros. του καλύτερου arena brawler που κυκλοφόρησε ποτέ! Τώρα απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας πίτσα με την παρέα σας. Κάθε πίτσα 8 κομμάτια για μάχες 4 vs 4 μόνο στο stream του Nintendo Next!

Με την Super προσφορά του Nintendo Next και της Pizza fan. Η προσφορά είναι : Πίτσα (8τμχ.) & Choco Krats Ατομικό 7€, όπου ο πελάτης επιλέγει ανάμεσα σε 16 διαφορετικές πίτσες.

logo

Σας περιμένουμε όλους!

 

Επίσημος χορηγός η Pizza fan του Smash City League!

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων