Επιβεβαιώθηκε το FIFA 19 για το Switch, με βελτιωμένα γραφικά

01 Ιούν
Επιβεβαιώθηκε το FIFA 19 για το Switch, με βελτιωμένα γραφικά

Η σειρά FIFA επέστρεψε πέρσι στο οικοσύστημα της Nintendo με το FIFA 18, το οποίο πρόσφατα δέχτηκε κι ένα δωρεάν update για το φετινό μουντιάλ.

Θα υπάρξει όμως και συνέχεια με το FIFA 19!

 

FIFA 19 και Switch

Μέχρι στιγμής λοιπόν δεν είχαμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση για το νέο FIFA στο Switch, αν και όλοι το θεωρούσαν λίγο-πολυ δεδομένο. Τώρα όμως ήρθε ο επιβλέπων παραγωγός του FIFA World Cup mode, ο Andrei Lazarescu, που έριξε την είδηση.

Όπως συνέβη και με το FIFA 18, έτσι και το FIFA 19 θα αξιοποιεί μια προσαρμοσμένη μηχανή γραφικών για την υβριδική κονσόλα της Nintendo. Ο Lazarescu όμως δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να αξιοποιηθεί κάποια στιγμή και η Frostbite engine, λέγοντας:

Δε θα κλείσω την πόρτα στο ενδεχόμενο. Ωστόσο δε θέλουμε να δημιουργήσουμε μια υποβιβασμένη έκδοση της Frostbite engine.

Παρόλο όμως που το νέο FIFA δε θα χρησιμοποιεί τη Frostbite στο Switch, ο Lazarescu υπόσχεται πως το παιχνίδι θα διαθέτει βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με το FIFA 18.

Τάδε έφη Lazarescu:

Ο στόχος ποτέ δεν ήταν να κάνουμε μια μηχανή μίας χρήσης που δε θα αξιοποιούσαμε ποτέ. Σκοπός μας ήταν να τη χρησιμοποιήσουμε ως θεμέλιο και να χτίσουμε πάνω της στο μέλλον.

Σύμφωνα με το Lazarescu, μερικές από τις εν λόγω βελτιώσεις ήδη ενσωματώθηκαν στο FIFA 18 με το World Cup update στο Switch. Ένα παράδειγμα είναι η χρήση face paint και καπέλων στο πλήθος που, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει βελτιωθεί σε σχέση με το βασικό παιχνίδι.

Το ερώτημα στο μυαλό όλων βέβαια είναι το αν θα υπάρξουν «εκπτώσεις» σε game modes αυτή τη φορά, ή αν το παιχνίδι θα έρθει στην πλήρη μορφή του.

 

Πηγή

Επιβεβαιώθηκε το FIFA 19 για το Switch, με βελτιωμένα γραφικά

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων