Επιβεβαίωση του Corpse Party 3DS για την Ευρώπη

16 Σεπ
Επιβεβαίωση του Corpse Party 3DS για την Ευρώπη

Μερικοί μήνες πριν ήταν που το Corpse Party 3DS ανακοινώθηκε από την XSEED για localization. Στη Βόρειο Αμερική, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει περίπου μέσα στον επόμενο μήνα. Ωστόσο, νέα για ενδεχόμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού στην Ευρώπη δεν υπήρξαν. Αυτό πλέον άλλαξε!

Ρίχνοντας μια ματιά στο eShop, αποκαλύπτεται ότι υπάρχουν σχέδια και για μια PAL έκδοση Corpse Party. Επιπρόσθετα, όλα δείχνουν ότι ο ερχομός του αναμένεται για τις 26 Οκτωβρίου στην Ευρώπη, δίνοντας έτσι και μια ιδέα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του και για τη Βόρειο Αμερική. Αν και η ημερομηνία αυτή μοιάζει παράξενη, καθώς σπάνια έρχονται παιχνίδια για τις κονσόλες Nintendo τις Τετάρτες, όσον αφορά τις ψηφιακές εκδόσεις, σίγουρα αναμένουμε μέχρι νεωτέρας.

Όσον αφορά την τιμή, θα ανέρχεται στα 29,99€, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού φαίνεται πως θα αναλάβει η XSEED (αντί για τη Marvelous).

 Πηγή

Επιβεβαίωση του Corpse Party 3DS για την Ευρώπη

| Γενικά | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων