Η επόμενη αντιπροσωπία της Nintendo στην Ελλάδα είναι η CD Media

22 Ιούν
Η επόμενη αντιπροσωπία της Nintendo στην Ελλάδα είναι η CD Media

Σύμφωνα με το επίσημο ιστότοπο της www.nintendo.gr δείχνει το ανάλογο κείμενο σχετικά με την αντιπροσωπία της Nintendo.

Dear Customers,

Nintendo of Europe GmbH is pleased to confirm that from 1st October 2016, CD Media SE will become its local regional distribution representative for Greece.

For more information about CD Media, please visit www.cdmedia.gr

For after-sales enquiries for Greece, please continue to contact us at support-greece@nintendo.de until 30th September 2016 (thereafter services will be taken over by CD Media).

Nintendo (22nd June 2016)

Από τα δεδομένα που είχαμε μας εκπλήσσει αυτή η συνεργασία και αναμένουμε περισσότερα νέα τις ανερχόμενες ημέρες.

Ενημέρωση πλέον από τις εκάστοτε επίσημες πηγές

H CD Media και η Nintendo υπέγραψαν συμφωνία για τη διανομή
των μελλοντικών τίτλων software και τις πλατφόρμες


Αθήνα, 22 Ιουνίου, 2016
– Η Nintendo of Europe GmbH είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την 1η Οκτωβρίου 2016, η CD Media SE θα αποτελέσει τον τοπικό αντιπρόσωπο και διανομέα της Nintendo για τις αγορές της Ελλάδας και των Βαλκανίων*.

O Satoru Shibata, Πρόεδρος της Nintendo of Europe, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τη CD Media και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους fans της Nintendo στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες για τη συνεχή υποστήριξη και προτίμησή τους στο δικό μας δίκτυο διανομής. Γνωρίζουμε ότι η CD Media έχει μια πολύ δυνατή ομάδα και τις απαραίτητες υποδομές service ώστε να μας υποστηρίξει δυναμικά στην περιοχή».

O Σπύρος Γιαμάς, Πρόεδρος της CD Media, ανέφερε: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι και αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή η επιλογή της εταιρίας μας από την Nintendo of Europe ως διανομέας και συνεργάτης της για την περιοχή της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό σημείο στην πορεία της ανάπτυξης της εταιρίας μας, καθώς μας καθιστά τον μεγαλύτερο διανομέα ψηφιακής ψυχαγωγίας στην περιοχή. Δεσμευόμαστε ότι θα παρέχουμε στους fans της Nintendo και σε όλους τους καταναλωτές στην περιοχή υποδειγματικό service και υποστήριξη».

Για επιπλέον updates:

Nintendo website: http://www.nintendo.gr

Nintendo Hellas on Facebook (managed by CD Media): http://www.facebook.com/Nintendo.gr
Nintendo of Europe on Twitter https://twitter.com/nintendoeurope
Nintendo of Europe on Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo
Nintendo of Europe on Instagram https://instagram.com/nintendoeurope

Σημείωση προς τους συντάκτες:
*Η περιοχή περιλαμβάνει τις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρος, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Μοντενέγκρο, Σερβία.

Πηγή 1, Πηγή 2

Η επόμενη αντιπροσωπία της Nintendo στην Ελλάδα είναι η CD Media

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων