Έρχεται δωρεάν DLC για το FIFA 18 στο Switch

01 Μαΐ
Έρχεται δωρεάν DLC για το FIFA 18 στο Switch

Καλά νέα για τους κατόχους του FIFA 18!

Οι παλιότεροι σίγουρα θυμάστε πως η τις χρονιές του Μουντιάλ η EA συνήθιζε να κυκλοφορεί δύο εκδόσεις των FIFA, αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει.

 

Ως δωρεάν update για το FIFA 18 το 2018 FIFA World Cup Russia

Καλά διαβάσατε! Φέτος δε θα δούμε ένα επιπλέον παιχνίδι FIFA με διαφορετικό τίτλο, απλά και μόνο για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Αντίθετα με τις παλιότερες πρακτικές της ΕΑ, το 2018 World Cup Russia θα κυκλοφορήσει ως δωρεάν DLC για το FIFA 18!

Το DLC αναμένεται στις 29 Μαΐου και θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μία από τις 32 εθνικές ομάδες για να ζήσετε το όνειρο του Μουντιάλ και να γράψετε τη δική σας ιστορία στην αρένα της Ρωσίας. Θα μπορείτε φυσικά να διαγωνιστείτε στα καθιερωμένα Online Friendlies ή Online Tournaments. Από την άλλη, στο Custom Tournament θα μπορείτε να επιλέξετε μια ομάδα για να παίξετε ενάντια σε εθνικές που δεν πέρασαν τα προκριματικά, όπως Ιταλία, Χιλή και άλλες.

Επιπλέον, όπως συνηθίζει η ΕΑ, θα υπάρχει η αυθεντική και ζωντανή ατμόσφαιρα του Μουντιάλ, καθώς και τα 12 στάδια της Ρωσίας.

Τέλος, στο FIFA World Cup Ultimate Team θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το ανανεωμένο chemistry system για να φτιάξετε τη διεθνή ομάδα των ονείρων σας.

Το μόνο που ελπίζουμε εμείς είναι να μην έχουμε εκπτώσεις στο περιεχόμενο και όλα όσα διαβάσαμε να εμφανιστούν πλήρως στο Switch.

Δείτε το επίσημο βίντεο για το DLC παρακάτω:

 

Έρχεται δωρεάν DLC για το FIFA 18 στο Switch

| DLC, Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων