Έρχεται exclusive λογισμικό για το New 3DS/XL;

23 Ιούν

reggie_fils_aime-656x437

 

Το απόσπασμα που ακολουθεί από τις δηλώσεις του Reggie σε μία συνέντευξή του, δηλώνει την πιθανή ύπαρξη νέου, downloadable υλικού για το New Nintendo 3DS και ίσως και την εμφάνιση ενός νέου μοντέλου.

Δεν έχουμε τίποτα να ανακοινώσουμε εδώ,  Σίγουρα λάβαμε υπόψη την επιθυμία όλων των αναγνωστών και καταναλωτών για το βασικό μοντέλο.  Αναλύοντας τα αποτελέσματα στην Ιαπωνία, είδαμε ότι η μερίδα του λέοντος βρίσκεται στο XL μοντέλο, ενώ το 2DS δεν υπάρχει στην ιαπωνική αγορά.  Συνεπώς, πιστεύουμε ότι το καλύτερο για μας θα ήταν ίσως να εστιάσουμε στο νέο XL και στο 2DS.  Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα, αλλά θα συμβούλευα τους αναγνώστες σας να μείνουν συντονισμένοι και ίσως κάποια special SKUs να έρθουν

(Σαν SKUs πιθανότατα εννοεί και νέα μοντέλα)

Υπάρχουν ψηφιακά παιχνίδια που έρχονται αποκλειστικά για το New Nintendo 3DS

Πηγή

Έρχεται exclusive λογισμικό για το New 3DS/XL;

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων