Έρχεται το The Legend of Zelda: Art & Artifacts

26 Αυγ
Έρχεται το The Legend of Zelda: Art & Artifacts

Η Nintendo, σε συνεργασία με τη Dark Horse Books προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Art and Artifacts! Το βιβλίο αναμένεται στις 21 Φεβρουαρίου 2017.

Φαίνεται πως θα είναι το ίδιο βιβλίο, όπως αυτό που θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία σε μία εβδομάδα, με τίτλο Hyrule Graphics. Θα περιέχει πάνω από 400 πολυτελείς σελίδες με illustrations από ολόκληρη τη σειρά, συμπεριλαμβανομένου και του Breath of the Wild.

Τι αναφέρει η περιγραφή του Amazon:

Άγριο! Το κάθε αριστούργημα έχει εκτυπωθεί σε υψηλής ποιότητας χαρτί σε μεγάλο μέγεθος για να μπορείτε να βυθιστείτε στις πιο ψιλές λεπτομέρειες του κάθε έργου. Το βιβλίο περιλαμβάνει σπάνια προωθητικά κομμάτια, game box art, εικόνες από τα βιβλία οδηγιών, επίσημα character illustrations, sprite art, συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες και πολλά, πολλά ακόμη! Το The Legend of Zelda: Art and Artifacts είναι μια συλλογή από τα αγαπημένα σας αριστουργήματα της σειράς, μαζί με υλικό που δεν έχετε δει ποτέ ξανά, όλα μέσα σε ένα πανέμορφο σκληρόδετο τόμο.

Επιλεγμένο artwork από όλη τη σειρά!

Μια νοσταλική ματιά στο παρελθόν!

Μια συναρπαστική ματιά στο μέλλον!

Συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες πίσω από τη σειρά The Legend of Zelda!

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο Amazon Germany.

Έρχεται το The Legend of Zelda: Art & Artifacts

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων