Έρχεται Monopoly: Pokemon Johto Edition

25 Ιούλ
Έρχεται Monopoly: Pokemon Johto Edition

H Monopoly: Pokemon Kanto Edition ήρθε πριν δυο χρόνια περίπου. Πλέον, η USAopoly δουλεύει πάνω σε ακόμη ένα Pokemon σετ, αυτή τη φορά για το Johto.

Δείτε παρακάτω τι θα βρείτε μες στο πακέτο:

Σε αυτήν την ειδική Pokemon Johto Έκδοση της Monopoly, οι παίχτες θα ταξιδέψουν μέσα από τα οχτώ γυμναστήρια και θα πολεμήσουν τα Pokemon των Gym Leaders. Οι Trainer Battle και Professor Elm κάρτες ίσως σας ανταμείψουν για τις συναντήσεις σας, ή μπορεί να φέρουν μια αναπάντεχη έκπληξη καθώς οι παίχτες ξεκινούν την περιπλάνησή τους στην περιοχή Johto με τον Pikachu και τους φίλους του.

Η Monopoly: Pokemon Johto Edition περιέχει έξι συλλεκτικά πιόνια, τα οποία απεικονίζουν τα Totodile, Togepi, Chikorita, Cyndaquil, Pichu και Pikachu. Επιπλέον, όλο το κλασικό παιχνίδι έχει προσαρμοστεί στον κόσμο του Pokemon, με το ταμπλό να είναι βασισμένο στο Johto region, ενώ παράλληλα τα Hotels, Community Chest και Chance Cards μετονομάστηκαν σε PokeMarts, Pokemon Centers, και Chance Cards αντίστοιχα, συν τα χρήματα, τα οποία προσαρμόστηκαν στο in-game currency των Pokemon.

Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες από το επιτραπέζιο:

Monopoly: Pokemon Johto Edition

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του επιτραπεζίου είναι λίγο ακαθόριστη. Η BigBadTοyStore εκτιμά ότι θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Φαίνεται να υπάρχει στο Amazon, αλλά μόνο από third-party πωλητές. Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει και στα καταστήματα.

Έρχεται Monopoly: Pokemon Johto Edition

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων