Έρχεται νέα ενημέρωση του Pokemon GO (έκδοση 1.11.2 / 0.41.2) – catch bonus, αναβαθμισμένο gym training

11 Οκτ
Έρχεται νέα ενημέρωση του Pokemon GO (έκδοση 1.11.2 / 0.41.2) – catch bonus, αναβαθμισμένο gym training

Σύντομα έρχεται μια ενημέρωση με τη νέα έκδοση του Pokemon GO. Για iOS, η έκδοση 1.11.2 πρόκειται να φέρει μαζί της την αναβάθμιση του παιχνιδιού, ενώ οι χρήστες android αναμένουν την έκδοση 0.41.2.

Το επερχόμενο update, λοιπόν, προσθέτει αρκετά νέα στοιχεία στο παιχνίδι. Αυτά περιλαμβάνουν το catch bonus, αναβαθμισμένο gym training και egg/incubator screens.

Δείτε στη συνέχεια την επίσημη ανακοίνωση και τα patch notes από τη Niantic:

Ανακοίνωση της νέας έκδοσης του Pokemon GO

Το Pokemon GO βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης στην έκδοση 0.41.2 για Android και 1.11.2 για iOS συσκευές. Παρακάτω βρίσκονται κάποιες σημειώσεις για την κυκλοφορία της και σχόλια του development team μας.

Catch Bonus: Οι εκπαιδευτές μπορούν να λάβουν ένα catch bonus για ένα Pokemon Type όσο πιάνουν περισσότερα ενός συγκεκριμένου τύπου.

Αναβαθμισμένο Gym Training: Οι εκπαιδευτές μπορούν πλέον να φέρουν έξι Pokemon για να πολεμήσουν φιλικά Gyms. Το CP των Pokemon που μάχεστε μπορεί να προσαρμοστούν χαμηλότερα προσωρινά για την προπόνησή σας.

Egg & Incubator Screens: Αυτές θα ανανεώνουν περιοδικά την απόσταση που διανύθηκε χωρίς οι εκπαιδευτές να χρειάζεται να κλείνουν και να ανοίγουν εκ νέου την οθόνη.

Διορθώθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν τον ήχο.

Μειώθηκε ο χρόνος του animation του evolution.

Μικρές διορθώσεις.

Η ομάδα του Pokemon GO

Πηγή

Έρχεται νέα ενημέρωση του Pokemon GO (έκδοση 1.11.2 / 0.41.2) – catch bonus, αναβαθμισμένο gym training

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων