Έρχεται το Pillars of Eternity II: Deadfire στο Switch!

07 Φεβ
Έρχεται το Pillars of Eternity II: Deadfire στο Switch!

To Pillars of Eternity II: Deadfire έρχεται στο Switch, για να ικανοποιήσει όλους τους λάτρεις των πιο κλασικών CRPG!

Όλα όσα γνωρίζουμε για το παιχνίδι σας περιμένουν παρακάτω:

 

Pillars of Eternity II: Deadfire και Switch

Έχετε Switch και σας αρέσουν τα RPGs; Έχετε βαρεθεί τα τυπικά γιαπωνέζικα RPG που είναι είτε κακέκτυπα των anime ή με pixel art εποχής NES;  Θέλετε να παίξετε ένα πιο «παραδοσιακό» CRPG που θυμίζει τις ένδοξες εποχές του Baldur’s Gate και του Icewind Dale; Δε σας αρέσουν τα μετα-αποκαλυπτικά σκηνικά του Wasteland 2; Σας έχουμε καλά νέα!

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του ιστότοπου GameInformer, το Pillars of Eternity II: Deadfire έχει σχεδόν ολοκληρωθεί για PC, Mac και Linux και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου. Αυτό όμως που έχει σημασία για εμάς, είναι πως το Deadfire θα εμφανιστεί και στα PlayStation 4, Xbox One, αλλά και το Switch.

Πότε;

Εδώ είναι το πρόβλημα. Το παιχνίδι θα εμφανιστεί στις κονσόλες «την εορταστική περίοδο του 2018». Δυστυχώς, είναι αυτό που λέμε «του χρόνου τέτοια μέρα». Εν πάσει περιπτώσει, αν δεν έχετε παίξει το πρώτο παιχνίδι, μην ανησυχείτε. Το Deadfire θα διαθέτει ένα είδος «προλόγου», όπου θα μπορείτε να μάθετε τα σημαντικότερα σημεία του σεναρίου από το πρώτο Pillars (κάτι σαν το Mass Effect 3 στο Wii U).

Τη μεταφορά στις κονσόλες δε θα χειριστεί η ίδια η Obsidian, η οποία είναι ομάδα ανάπτυξης του Pillars II για το PC. Αντίθετα, τα βάρη της μετατροπης θα επωμιστεί η Red Cerberus, με τις Versus Evil και Obsidian να συνεργάζονται για την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

 

Έρχεται το Pillars of Eternity II: Deadfire στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων