Έρχεται το Wasteland 2: Director’s Cut στο Switch!

13 Δεκ
Έρχεται το Wasteland 2: Director’s Cut στο Switch!

Οι βόμβες έρχονται η μία μετά την άλλη στο Switch!

Μόλις χθες, ανακοινώθηκε και ο ερχομός του Wasteland 2: Director’s Cut για το μικρό θαύμα.

 

Η ανακοίνωση του Wasteland 2: Director’s Cut

Το νέο έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, με τον Δ.Σ.της inXile entertainment να κάνει το παρακάτω tweet:

 

 

Αν δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, μάλλον παίζετε μόνο Nintendo games. Διαβάστε παρακάτω και στο τέλος σας περιμένει κι ένα βίντεο!

 

 

Τι είναι το Wasteland 2;

Το Wasteland 2 είναι ένα turn-based RPG που βασίζεται σε τακτικές μάχης. Είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2014, ενώ η Director’s Cut έμφανίστηκε ένα χρόνο μετά με πάρα πολλές βελτιώσεις.

Το παιχνίδι προέρχεται από το δημιουργό των αρχικών Fallout και, όπως καταλαβαίνετε, έχει να κάνει με ένα μετα-αποκαλυπτικό περιβάλλον. Σκοπός σας είναι να αφήσετε το σημάδι σας ή το κουφάρι σας στην κόλαση επί γης που είναι η Wasteland… Υπόσχεται 80 ώρες gameplay, όπου θα δοκιμάσετε τα όριά σας στη στρατηγική.

Το καλύτερο; Το παιχνίδι δεν περιορίζεται στα στενά όρια ενός κλασικού ιαπωνικού RPG. Βρήκατε μια κλειδωμένη πόρτα; Δε χρειάζεται να βρείτε το κλειδί. Δοκιμάστε να τη διαρρήξετε, να τη κλοτσήσετε ή να την ανατινάξετε! Οι αποφάσεις σας θα προκαλέσουν κύματα στις ζωές των κατοίκων του κόσμου, οπότε να έχετε υπόψιν το πώς φέρεστε σε όποιον μιλάτε.

Σας περιμένουν εκατοντάδες χαρακτήρες και αμέτρητες επιλογές για την εμφάνιση του Desert Ranger σας. Για να μην αναφέρουμε τα όπλα που έχουν τριψήφιο αριθμό στο παιχνίδι.

Το Director’s Cut είναι “χτισμένο” στη Unity 5 που υποστηρίζει μανίσια το Switch και, επομένως, διαθέτει τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες γραφικών. Μιας και λέμε για χτίσιμο, μπορείτε να προσαρμόσετε το χαρακτήρα σας με Perks & Quirks. Δηλαδή χαρακτηριστικά που θα χρωματίσουν την προσωπικότητά σας, καθένα με μοναδικά συν… αλλά και πλην.

Έχετε συνηθίσει τα απλά hit και miss των κλασικών RPG; Ώρα να ξεκολλήσετε από την πρωτογονία. Επιτεθείτε στα πόδια των εχθρών για να αρχίσουν να κουτσαίνουν, ρίξτε στο όπλο τους για να τους σκάσει στα χέρια, ή σημαδέψτε το κεφάλι για κόκκινα πυροτεχνήματα!

Αν δεν αρκούν τα παραπάνω, δείτε και το βίντεο που σας περιμένει:

Έρχεται το Wasteland 2: Director’s Cut στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων