Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα Raid Battles του Pokemon GO

22 Νοέ
Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα Raid Battles του Pokemon GO

Ένα συχνό παράπονο που έχουν οι παίκτες του Pokemon GO έχει να κάνει με τις Raid Battles. Η Niantic ανταποκρίθηκε.

Δείτε τι αλλάζει σύντομα!

 

 

Η ανακοίνωση της Niantic:

Εκτιμούμε πολύ τις αντιδράσεις σας σχετικά με τα Raid Battle τους περασμένους μήνες. Τις αναλύουμε και θα κάνουμε μερικές αλλαγές, ανταποκρινόμενοι στα σχόλιά σας. Αυτές οι αλλαγές δε θα απαιτήσουν ενημέρωση της εφαρμογής, αλλά θα επηρεάσουν το gameplay. Παρακάτω θα βρείτε σημειώσεις σχετικά με τις αλλαγές, αλλά και σχόλια από την ομάδα μας.

Αλλαγές στις EX Raid Battles

  • Οι EX Raid Battles θα λαμβάνουν χώρα κυρίως στα Gyms, σε πάρκα και χορηγούμενες τοποθεσίες.
  • Εκπαιδευτές με high-level Gym Badge είναι πιθανότερο να κληθούν σε μια EX Raid Battle ενός Gym.
  • Εκπαιδευτές που έχουν ολοκληρώσει μεγαλύτερο αριθμό από Raid Battles είναι πιθανότερο να κληθούν σε EX Raid Battles.
  • Οι χρόνοι εκκίνησης των EX Raid Battle λαβάνουν υπόψιν δημοφιλείς ώρες για τις Raid Battle στο κάθε Gym.
  • Οι εκπαιδευτές που καλούνται στις EX Raid Battles θα λαμβάνουν μια in-game notification αν ακυρωθεί η EX Raid Battle.
  • Οι εκπαιδευτές θα λάβουν Stardust και Premium Raid Passes όταν ακυρώνεται μια EX Raid Battle.

Σχόλια δημιουργών του Pokemon GO:

Στην πορεία των δοκιμών των ΕΧ Raid Battle, το μεγαλύτερο μέρος των παραπόνων είχε να κάνει με το ποιός επιλέγεται να λάβει μέρος. Όταν πρωτοξεκίνησαν οι δοκιμές, το σύστημε επέλεγε τυχαία ποιοί Εκπαιδευτές  θα πάρουν μέρος σε μια EX Raid Battle. Λαμβάνοντας υπόψιν το Gym Badge level και τι σύνολο των Raid Battles του λογαριασμού, θα δώσουμε μια καλύτερη πιθανότητα σε όλους όσους είναι ενεργοί στα Raids του κάθε Gym.

Θέλαμε επίσης να αντιμετωπίσουμε όσα μας είπατε για το χρόνο και τις τοποθεσίες των EX Raid Battles. Κατ’ αρχάς λαμβάνουμε υπόψιν τις ώρεςπου γίνονται συχνότερα Raid Battle στα Gyms που θα γίνει μια EX Raid Battle. Έτσι, θα φροντίσουμε οτι θα μπορέσει να πάρει μέρος όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Ο λόγος που αποφασίσαμε οι EX Raid Battles να γίνονται σε Gyms σε πάρκα και χορηγούμενες τοποθεσίες είναι για είναι προσβάσιμες από όλους τους Εκπαιδευτές της περιοχής. Με τον καιρό, θα τις ανοίξουμε και σε περισσότερες τοποθεσίες, αλλά τώρα θέλουμε να γίνονται στα πιο προσβάσιμα μέρη.

Πιστεύουμε πως η κάθε αλλαγή θα έχει θετικό αντίκτυπο στους Εκπαιδευτές σε όλο τον κόσμο. Με την ενσωμάτωση αυτών των λειτουργιών, θα θεωρήσουμε πως αυτή είναι η επίσημη εκκίνηση των EX Raid Battles. Φυσικά, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις αντιδράσεις σας για να βελτιώνουμε το Pokemon GO.

Αλλαγές στα Raid Battles:

 • Οι εκπαιδευτές τώρα θα λάβουν Golden Razz Berries όποτε ολοκληρώνουν τα Raid Battles.
 • Ο αριθμός των Potions και Revives που δωρίζονται τους Εκπαιδευτές για την ολοκλήρωση ενός Raid Battle θα μειωθούν. Ωστόσο, θα αυξηθεί η ποιότητά τους.
 • Η πιθανότητα να κερδίσετε Fast και Charged Technical Machines μετά από ένα επιτυχές Tier 3 ή ανώτερο Raid Battle αυξήθηκε.
 • Οι εκπαιδευτές τώρα θα λάβουν Stardust όποτε παίρνουν μέρος σε Raid Battle, ασχέτως με το αν κερδίσουν.
 • Ο Magikarp θα κάνει τη θριαμβευτική επιστροφή του στις Tier 1 Raid Battles.

 

Σχόλια δημιουργών του Pokemon GO:

Θέλουμε οι εκπαιδευτές να φεύγουν από τις Raid Battles με την αίσθηση οτι κέρδισαν καταπληκτικές ανταμοιβές. Ακόμη κι αν ξεφύγει το Raid Boss. Για να το πραγματοποιήσουμε αυτό, κάναμε ρυθμίσεις στην ποιότητα των αντικειμένων που κερδίζετε με τη νίκη επί του Raid Boss. Η προσθήκη της αμοιβής του Stardust όταν παίρνετε μέρος σε μια Raid Battle, θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε τα Pokemon σας. Έτσι, θα μπορείτε να πολεμήσετε ακόμη δυνατότερα Raid Bosses.

 

 

Πηγή

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα Raid Battles του Pokemon GO

| iOS/Android, Pokémon GO, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων