Έρχονται Pokemon games στο ΝΧ

21 Σεπ
Έρχονται Pokemon games στο ΝΧ

O CEO των Pokemon, Tsunekazu Ishihara, δήλωσε πως η εταιρία θα φτιάξει παιχνίδια για την επόμενη κονσόλα της Nintendo, το NX.

“Το ΝΧ προσπαθεί να αλλάξει την ιδέα του τι σημαίνει μια οικιακή κονσόλα ή μια φορητή συσκευή”, είπε.  “Θα φτιάξουμε παιχνίδια για το ΝΧ.”

Ο ishihara μοιράστηκε αυτές τις σύντομες φράσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Wall Street Journal. Δυστυχώς, δεν είπε πότε θα φτιαχτούν, ούτε πότε θα φτάσουν τα πρώτα Pokemon παιχνίδια.

Πηγή

Έρχονται Pokemon games στο ΝΧ

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων