Ετοιμάζεται το Zelda: Twilight Princess manga

01 Φεβ

zelda-twilight-princess-manga

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Akira Himekawa ανέφερε πως ετοιμάζει μια νέα σειρά από Zelda manga. Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσει πέρσι, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. Λίγες ώρες πριν όμως, είχαμε μια ανακοίνωση.

Το νέο Twilight Princess manga θα ξεκινήσει και θα δημοσιεύεται στο manga app της Shogakukan,s  Manga One. Ήθελαν να το ανακοινώσουν το καλοκαίρι, αλλά εξαιτίας της κατάστασης με το μυστικό της κυκλοφορίας του Twilight Princess HD, το ανακοίνωσαν σήμερα.

Το Δεκέμβριο του 2006, το πρωτότυπο Twilight Princess είχε λάβει μια βαθμμολόγηση CERO B – δηλαδή για ηλικίες 12+ – στην Ιαπωνία και, ως εκ τούτου, το manga έπαψε να δημοσιεύεται στα περιοδικά της Shogakukan Gakunenshi (τα οποια προφανώς στοχεύουν σε παιδιά δημοτικού).

Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα νέα σχετικά με το Zelda manga. Οι 10 τόμοι του The Legend of Zelda manga από τη Mushi Comics θα επανέλθουν σε μία ολοκαίνουρια “Perfect Edition”. Θα περιέχει νέο υλικό που δεν υπηρχε στα αρχικά tankobon πριν από 17 χρόνια, θα είναι 5 τόμοι συνολικά και θα εκδίδεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πηγή 1, Πηγή 2

Ετοιμάζεται το Zelda: Twilight Princess manga

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων