Εβδομαδιαία ενημέρωση του Pokemon Shuffle: Νέα main stages, safari και άλλα

20 Σεπ
Εβδομαδιαία ενημέρωση του Pokemon Shuffle: Νέα main stages, safari και άλλα

Η Νέα ενημέρωση του Pokemon Shuffle και Pokemon Shuffle Mobile είναι αρκετά μεγάλη, ακόμη και για τους αφοσιωμένους παίχτες. Μαζί με τις Special Stages με χρόνο, στο παιχνίδι προστέθηκαν και αρκετές main stages. Ξεκινώντας από την πίστα #451, με το Duskull, οι παίχτες έχουν πολύ ακόμη για να παίξουν και πολλά να μάθουν.

Παράλληλα, Special Stages που θα τρέξουν μέχρι 4 Οκτωβρίου, περιλαμβάνουν και πάλι το Zygrade, στην 100% forme, ενώ μαζί του έρχονται τα Dialga και Beedrill. Όσον αφορά το Dialga, οι παίχτες θα μπορούν να λάβουν και Dialga Skill Boosters, ενώ για όσους το έχουν πιάσει ακόμα, αυτή είναι μία μεγάλη ευκαιρία του. Επιπλέον, ένα νέο Safari με διάρκεια δύο εβδομάδων, όπως συνήθως, περιλαμβάνει τα Aipom, Sewaddle, Swadloon, Ambipom, Leavanny, Cotonee (Winking), and Whimsicott (Winking). Βέβαια, το κυνήγι των Mega Stones συνεχίζεται. Έτσι, η πρόκληση για το Mega Competition της επόμενης εβδομάδας θα είναι το Mega-Beedrill. Συνεπώς, όσοι δεν έχετε πιάσει ακόμη το Beedrill, η ευκαιρία σας ήδη έφτασε!

Wobbuffet, Expert Stages και αποτελέσματα για το Alakazite

Μαζί με όλα τα Παραπάνω, το Pokemon Shuffle Mobile έχει φέρει και το Wobbuffet Stage, στο οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε τα Power Ups δωρεάν και να δείτε τι κάνουν, ενώ στις ενημερώσεις αναφέρεται και η προσθήκη νέων Expert Stages. Τέλος, τα αποτελέσματα του Mega Competition της περασμένης εβδομάδας του Mega Alakazam και για τις δύο εκδόσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς οι παίχτες είχαν την πρώτη τους ευκαιρία να πάρουν το Alakazite.

Πηγή

Εβδομαδιαία ενημέρωση του Pokemon Shuffle: Νέα main stages, safari και άλλα

| 3DS, iOS/Android, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων