Ευρώπη: Παιχνίδια του Wii U αναμένονται να προστεθούν στα Nintendo Selects τον Απρίλιο

10 Μαρ

WiiU_NS_DKC-TropFreeze_PS_PEGI-656x938

Τα Nintendo Selects είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο επιλεγμένα παιχνίδια επανατυπώνονται με διαφορετικό εξώφυλλο και με μια μόνιμη έκπτωση.  Σήμερα η Nintendo ανακοίνωσε μερικά παιχνίδια του Wii U που αναμένονται να προστεθούν στις 15 Απριλίου για την Ευρώπη.  Κάθε παιχνίδι θα κοστίζει 24,99€ και στο εμπόριο, αλλά και στο Nintendo eShop.  Τα παιχνίδια αυτά είναι τα:

  • New Super Mario Bros. U & New Super Luigi U (bundle pack. Η απλή έκδοση του New Super Mario Bros. U θα αφαιρεθεί από το eShop στις 15 Απριλίου)
  • Donkey Kong Country: Tropical Freeze
  • Wii Party U
  • The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
  • Lego City Undercover

Δείτε παρακάτω τα νέα εξώφυλλα των κουτιών των παιχνιδιών αυτών:

Nintendo Selects April 15th Wii U lineup

Πηγή

Ευρώπη: Παιχνίδια του Wii U αναμένονται να προστεθούν στα Nintendo Selects τον Απρίλιο

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων