Εξαντλούνται οι amiibo cards του Animal Crossing – συγγνώμη από τη Nintendo

01 Αυγ

animal-crossing-amiibo-cards-volume-2-656x1168

H Nintendo μόλις πριν λίγο έβγαλε το πρώτο σετ των Animal Crossing amiibo cards στην Ιαπωνία.  Αρχικά αυτές προορίζονταν για  το Animal Crossing: happy Home Designer, το οποίο επίσης μόλις κυκλοφόρησε εκεί.

Η διαθεσιμότητα των amiibo ήταν πρόβλημα από τότε που η Nintendo ξεκίνησε να φέρνει φιγούρες πέρσι.  Δυστυχώς, αυτές οι νέες κάρτες φαίνεται να έχουν επίσης το ίδιο πρόβλημα.  Η Nintendo απολογήθηκε στο λογαριασμό της στο Twitter για τη μικρή διαθεσιμότητα amiibo cards στα καταστήματα. Περισσότερες φαίνεται ότι θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή

Εξαντλούνται οι amiibo cards του Animal Crossing – συγγνώμη από τη Nintendo

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων