Το Fallen Legion: Rise to Glory έρχεται και στο Switch!

15 Δεκ
Το Fallen Legion: Rise to Glory έρχεται και στο Switch!

H NIS America θα φέρει το action role playing game Fallen Legion: Rise to Glory στο Switch.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω!

Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει παλιότερα στα Playstation 4, αλλά και στο PS Vita σε δύο εκδόσεις. Όπως και τα Fire Emblem του 3DS, έτσι και το Fallen Legion είχε τα Sins of an Empire και Flames of Rebellion.

 

Όλες οι λεπτομέρειες για το Fallen Legion: Rise to Glory

Σύμφωνα με τη NISA, η έκδοση για το Switch θα περιλαμβάνει και τις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού, σε ένα μοναδικό πακέτο!

Στο Sins of an Empire ακολουθούμε τα χρονικά της Πριγκίπισσας Cecile όσο προσπαθεί να επιστρέψει στην πατρίδα της, τη Fenumia μέσα από ορδές τεράτων, για να σταματήσει το πραξικόπημα του Λεγάτου (ψάξτε το στο ίντερνετ) Laendur. Από την άλλη, στο Flames of Rebellion, βλέπουμε το Λεγάτο Laendur, ένα λαμπρό και αγαπητό στρατηγό. Μετά από αμέτρητους πολέμους στα σύνορα για να υπερασπιστεί την Αυτοκρατορία της Fenumia, ανακάλυψε πως η πατρίδα του σαπίζει από μέσα. Πήρε τότε την απόφαση να ρίξει τη βασιλική οικογένεια από το θρόνο.

Εσείς θα πρέπει να επιλέξετε ποιά πλευρά θα στηρίξετε και θα αποφασίσετε τη μοίρα της Fenumia.

Στο παιχνίδι ελέγχετε τέσσερις χαρακτήρες ταυτόχρονα και μπορείτε να εξαπολύσετε τρομερές combo attacks σε μάχες πραγματικού χρόνου. Από την άλλη, θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ολόκληρους στρατούς. Τότε, θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις εν ριπή οφθαλμού για να επιβιώσετε. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε με ποιούς θα συνάψετε συμμαχίες, ανάμεσα από τις τρεις φατρίες του βασιλείου.

Όλα αυτά, ντυμένα με καταπληκτικό 2D artwork που δίνει άλλο αέρα στο παιχνίδι!

 

Το Fallen Legion: Rise to Glory έρχεται και στο Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων