Φήμες για το NX και τα launch games

05 Αυγ
Φήμες για το NX και τα launch games

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερες φήμες κυκλοφορούν για το NX. Οι πρόσφατες «διαρροές» από το Eurogamer άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου, καθώς υπάρχουν τώρα ένα σωρό διαδόσεις που επιβεβαιώνουν πως το νέο σύστημα θα είναι φορητό και οικιακή κονσόλα ταυτόχρονα.

Nintendo NX και οι διαδόσεις:

Ένα από αυτά τα sites που διαδίδουν φήμες είναι το MCV, που χτες δημοσίευσε άλλο ένα άρθρο με υποτιθέμενες νέες πληροφορίες για το NX. Σύμφωνα με πηγές «που συνεργάζονται στενά με τη Nintendo», η Game Freak θα κυκλοφορήσει ένα Pokemon game στο NX μέσα σε 6 μήνες από το ντεμπούτο της κονσόλας. Τώρα, το αν αυτό θα είναι μεταφορά των Sun & Moon, ένα spin-off game ή ένα «σωστό» sequel, το MCV δε μας το ξεκαθαρίζει.

Επίσης εντός 6 μηνών, το NX θα αποκτήσει και ένα νέο Mario game. Δεδομένου του γεγονότος πως το τελευταίο 3D Mario που κυκλοφόρησε η Nintendo ήταντ ο Captain Toad: Treasure Tracker, κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται εντελώς.

Οι πηγές του MCV ισχυρίζονται πως η Nintendo έχει ήδη εξασφαλίσει την υποστήριξη τρίτων, όπως από τις Sega, Square Enix, Ubisoft, Activision και Warner Bros.

Όσο για τις δυνατότητες του NX, οι πηγές του MCV φαίνεται να επιβεβαιώνουν τεχνολογία που θα είναι στην κόψη του ξυραφιού όσον αφορά τα γραφικά, υποστηρίζοντας πως η απόδοσή του θα είναι «κάπου ανάμεσα στα PS3 και PS4» και πως «είναι πολύ όμορφο μηχάνημα, λίγο νεωτεριστικό, αλλά καλό» και δε θα ενδιαφέρει τους φίλους του PS4. Η Nintendo φαίνεται αποφασισμένη να αναβαθμίσει και τα smartphone gamers. Αυτό θα είναι δύσκολη δουλειά για το τμήμα marketing.

Πηγή 1, Πηγή 2

Φήμες για το NX και τα launch games

| Nintendo NX, Νέα, Φήμη | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων