ΦΗΜΗ: Η Bandai Namco όντως κρύβεται πίσω από το Metroid Prime 4

09 Φεβ
ΦΗΜΗ: Η Bandai Namco όντως κρύβεται πίσω από το Metroid Prime 4

Πριν λίγες ημέρες, σας φέραμε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με τα στούντιο της Bandai Namco στη Σιγκαπούρη.

Το σημαντικό είναι πως πολλοί υποθέτουν οτι το νέο Metroid Prime 4 θα μας έρθει από εκεί!

 

Ισχυρισμοί για την αλήθεια πίσω από τις φήμες για το Metroid Prime 4

Σύμφωνα με το Eurogamer το στούντιο της Bandai Namco στη Σιγκαπούρη κρύβεται όντως πίσω από το νέο παιχνίδι της σειράς Metroid Prime. Συγκεκριμένα, λέγεται πως συνεργάζονται με τη Nintendo για την ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου τίτλου που θα έρθει αποκλειστικά στο Switch. Αξιοσημείωτο ίσως είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με το Eurogamer, στο στούντιο Σιγκαπούρης της Bandai Namco εργάζονται μέλη της ομάδας ανάπτυξης του ακυρωμένου Star Wars 1313.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η Retro Studios δεν ασχολείται με το παιχνίδι. Άλλωστε, το είχε επιβεβαιώσει η ίδια η Nintendo από την περασμένη Ε3 το καλοκαίρι.

Όπως σας είχαμε πει, μετά την ανακάλυψη που έγινε μέσα από το LinkedIn, άρχισαν οι οργιαστικές φημολογήσεις που διαδόθηκαν ευρέως. Ο αυστραλιανός ιστότοπος Press-Start σημείωσε πως τα στούντιο της Bandai Namco στη Σιγκαπούρη δεν προσπαθούν και πολύ να κρύψουν το γεγονός πως εργάζονται σε κάτι συναρπαστικό.

Πέρα από τα χθεσινά, να προσθέσουμε πως η Namco έβαλε το χεράκι της και σε μερικά άλλα παιχνίδια της Nintendo. Βοήθησαν και στην ανάπτυξη του Smash Bros. στο 3DS, αλλά ξεχάσαμε να αναφέρουμε πως και το Pokkén Tournament για τα Wii U και Switch ήταν δική της δημιουργία.

Τώρα, το κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά, είναι άγνωστο ακόμη. Πάντως, η Nintendo η ίδια αρνείται να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με τις φημολογίες.

 

ΦΗΜΗ: Η Bandai Namco όντως κρύβεται πίσω από το Metroid Prime 4

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων