Φήμη: Επερχόμενα DLC για το Pokken Tournament

15 Ιούν

pokken-files

Οι data miners έπιασαν δουλειά με το καινούργιο update του Pokken Tournament και μάλλον ετοιμάζονται καινούργιοι χαρακτήρες να μπουν στο παιχνίδι μιας και ανακάλυψαν αρχεία που αναφέρονται στα Darkrai, Scizor και Empoleon.

O χρήστης του Reddit με το ψευδώνυμο BananaMuffinFrenzy κατάφερε να ανακαλύψει τα παρακάτω αρχεία. Πρώτα βρήκε το αρχείο “evt_sphit_Scizor”  όπως αργότερα έπεσε πάνω στα υπόλοιπα.

btlseq_en.drpevt_395_iwakudaki_hit
btlseq_en.drpevt_491_darkhole_throw_catch
btlseq_en.drpevt_491_darkpulse_hit
btlseq_en.drpevt_491_darkpulse_hold_hit
btlseq_en.drpevt_491_exATK_hit

Ο Empoleon είναι το νούμερο 395 στο Pokedex, και το ”Iwakudaki” μεταφράζεται σαν “rock smash”. Ο Darkrai είναι το 491 στο Pokedex, και μπορεί να χρησιμοποιήσει το Dark Pulse και Dark Void (Dark Hole στα ιαπωνικά).

Βάσει αυτών των δεδομένων πολύ αναφέρουν πως θα δούμε τα συγκεκριμένα Pokemon σαν DLC στο Pokken Tournament. Θα δούμε στο μέλλον.

Πηγή

Φήμη: Επερχόμενα DLC για το Pokken Tournament

| DLC, Wii U, Φήμη | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων