Φήμη: Η MercurySteam έδωσε ένα πρωτότυπο Metroid στη Nintendo

15 Αυγ

metroid_prime-656x492

 

Ο Liam Robertson της Unseen 64 για άλλη μια φορά ανακάλυψε κάτι ενδιαφέρον.  Σε ένα βίντεο το οποίο κοινοποιήθηκε στο Nintendo Life, αποκαλύπτει ότι ο Ισπανός δημιουργός Mercury Steam, ο οποίος δούλεψε στα παιχνίδια Castlevania: Lords of Shadow, ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα Metroid παιχνίδι για Wii U και 3DS, τα οποία θα παίζονταν σε πρώτο πρόσωπο.  Η Samus ήταν ο κύριος χαρακτήρας, αλλά θα μπορούσε κανείς να παίξει και με άλλους κυνηγούς επικηρυγμένων.   Φημολογείται, λοιπόν, πως αυτό το παιχνίδι το έδωσαν στην Nintendo, αλλά απορρίφθηκε.  Η παρούσα κατάσταση του έργου αυτού είναι άγνωστη, αν και ο Liam πιστεύει ότι έβγαλαν την “ετικέτα” Metroid από το παιχνίδι και έφτιαξαν ένα νέο τίτλο.

Προφανώς, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι 100% επικυρωμένο, αλλά ο Liam Robertson έχει καλό ιστορικό όσον αφορά την ανακάλυψη ακυρωμένων παιχνιδιών.

Πηγή

Φήμη: Η MercurySteam έδωσε ένα πρωτότυπο Metroid στη Nintendo

| 3DS, Wii U, Φήμη | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων