Φήμη: Η Pokemon Company ετοιμάζει ταινία υπέρ παραγωγή στο Hollywood

16 Απρ

pokemon-live-action

Σύμφωνα με πηγές η πρόταση για τον μεγαλύτερο πλειοδότη για τα δικαιώματα μιας υπέρ παραγωγής Pokemon βρίσκεται προς το τέλος της. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Warner Bros. και η Sony είναι από τους μεγάλους πλειοδότες για την απόκτηση των δικαιωμάτων αλλά η Κινέζικη Legendary Pictures είναι αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος από τους τρεις.

Η Pokemon Company πλησίασε το Hollywood για την δημιουργία μιας τεράστιας παραγωγής δράσης για τα Pokemon πλησιάζοντας πρώτα την Warner Bros. αφού η ίδια είχε αναλάβει την διανομή για τις τρεις πρώτες ταινίες στην δύση. Από ότι φαίνεται όμως η εταιρία κινεζικών συμφερόντων Legendary Pictures αποφάσισε να μπει στην πλειοδοσία για τα δικαιώματα και κερδίζει μέχρι αυτή την στιγμή. Αν κερδίσει μπορεί να πυροδότηση πολιτικό επεισόδιο μεταξύ Πεκίνο και Τόκιο διότι η Κινεζική κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τις Ιαπωνικές ταινίες να προβάλλονται στην χώρα μέχρι πρότινος που άρθηκε η απόφαση.

Αναμένουμε εξελίξεις λοιπόν.

Πηγή

Φήμη: Η Pokemon Company ετοιμάζει ταινία υπέρ παραγωγή στο Hollywood

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων