ΦΗΜΗ: Η Retro Studios ετοιμάζει Star Fox racing game

15 Μαΐ
ΦΗΜΗ: Η Retro Studios ετοιμάζει Star Fox racing game

Μετά από μια πολύχρονη σιγή ιχθύος από τη Retro Studios μετά την κυκλοφορία του Donkey Kong: Tropical Freeze, άρχισαν χθες να ακούγονται μερικές φήμες που σίγουρα τάραξαν τα νερά!

 

Star Fox: Grand Prix από τη Retro Studios;

Δεν ήταν λίγες οι αναφορές της φήμης στα διάφορα ιντερνετικά sites και blogs. Στο χορό μπήκε και το Eurogamer, με βάση ένα post του χρήστη DasVergeben, στο Reddit. Ο εν λόγω κύριος δεν έχει ιδιαίτερα προφητικό παρελθόν, ωστόσο ανακοίνωσε πως το επόμενο παιχνίδι της Retro θα είναι ένα Star Fox project racing game «σαν το Diddy Kong Racing σε συνδυασμό με το F-Zero».

Υποτιθέμενα θα έχει ένα adventure mode, με ένα hub world και boss fights, όπως είχε και το Diddy Kong Racing είκοσι χρόνια πριν.

Ο χρήστης ανέφερε επίσης πως ο τίτλος του παιχνιδιού θα είναι Star Fox Grand Prix. Αυτό ήταν αρκετό για να πάρει φωτιά ο κόσμος του gaming, ειδικά μετά από ένα ακόμη thread που εμφανίστηκε και στο 4chan,  με το παρακάτω λογότυπο:

 

 

Το υποτιθέμενο παρασκήνιο

Και μέσα στον κυκεώνα της φημολογίας, έρχεται το Kotaku για να προσθέσει πως η Retro «είχε άλλο ένα ξεχωριστό project, το οποίο πέρασε μια δύσκολη διαδικασία ανάπτυξης και μπορεί τελικά να ακυρωθεί».

Το Game Informer από την άλλη λέει το εξής, δια στόματος Imran Khan:

Οι φήμες για το παιχνίδι διαδίδονται εδώ και αρκετούς μήνες, μετά από σχόλια πηγών μας πως ένας τίτλος της Retro Studios αντιμετώπιζε δυσκολίες. Υποτιθέμενα πολλοί εντός της Retro και της Nintendo είχαν εκνευριστεί με την κατάσταση του project. Οι πηγές αυτές δεν επιβεβαίωσαν όμως αν το εν λόγω project ήταν αυτός ο τίτλος Star Fox.

 

 

 

 

ΦΗΜΗ: Η Retro Studios ετοιμάζει Star Fox racing game

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων