Φήμη: Πληροφορίες σχετικά με το NX development kit

31 Αυγ
Φήμη: Πληροφορίες σχετικά με το NX development kit

Οι Let’s Play Video Games έκαναν ένα ρεπορτάζ σχετικά με το ΝΧ.

Με βάση τα όσα έχει μάθει ο ιστότοπος από τις πηγές του (οι οποίες φέρονται πως εργάζονται σε ένα τίτλο για το NX, ο οποίος αναμένεται για την εορταστική περίοδο του Δεκεβρίου 2017, τους έδωσαν πληροφορίες οι οποίες συμπίπτουν με αυτές άλλων πηγών τους), έχει αποκτήσει πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο του τρέχοντος development kit. Μπορείτε να δείτε ένα mockup παραπάνω.

Όπως είχαμε ακούσει και παλαιότερα, το NX υποτιθέμενα είναι μια κονσόλα – υβρίδιο με αποσπώμενα χειριστήρια. Τα split d-pad, A, B, X, Y κι ένα camera / share υπάρχουν όλα. Όσο για το μέγεθός του, οι πηγή είπε το εξής:

Είναι ελαφρώς παχύτερο από ένα Nintendo 3DS XL όταν το διπλώνετε, οπότε περίπου 25 mm, με μήκος 281 mm και ύψος 92 mm με τα χειριστήρια συνδεδεμένα. Χωριστά, τα χειριστήρια έχουν το ίδιο βάθος και ύψος και έχουν και τα δύο ένα μήκος 38 mm, κάνοντας την κονσόλα την ίδια να έχει μήκος 205 mm.

Ένα τελευταίο πράγμα που θέλω να συζητήσω είναι το πώς συνδέονται τα χειριστήρια. Και τα δύο στηρίζονται στην κονσόλα μέσω μιας τρύπας που υπάρχει σε κάθε πλευρά του συστήματος, όπου συνδέονται τα χειριστήρια. Μοιάζει κάπως έτσι:

nx-mockup-2

Για να το βγάλετε, υπάρχει ένα κουμπί στο πίσω μέρος κάθε χειριστηρίου που χαμηλώνει το καρφάκι που τα κρατά στη θέση τους. Έτσι τα αποσπάτε από το σύστημα.

Το τελευταίο κομμάτι του ρεπορτάζ αναφέρει πως τα NX development kits αυτή τη στιγμή είναι region free. Αυτή η τελευταία πληροφορία φέρεται ως επιβεβαιωμένη από δύο διαφορετικές πηγές.

Πηγή 1, Πηγή 2

Φήμη: Πληροφορίες σχετικά με το NX development kit

| Nintendo NX, Φήμη | 3 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων