Φήμη: To NX θα χρησιμοποιεί λειτουργικό android

01 Ιούν

Σύμφωνα με ένα άρθρο στην οικονομική εφημερίδα Nikkei, αναφέρεται πως το καινούργιο μηχάνημα της Nintendo θα βασίσει το λειτουργικό του πάνω στο ανοιχτό λογισμικό Android. Βέβαια δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτό το άρθρο για να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία και βασίζεται σε άγνωστη πηγή που χαρακτηρίζεται ως “βαθύ λαρύγγι”.

Επίσης αν ισχύει η συγκεκριμένη φήμη τα αποτελέσματα θα είναι ανάμικτα αν πρόκειται για οικιακό σύστημα και πολύ θετικά αν είναι για το νέο φορητό, προσελκύοντας πολλούς δημιουργούς από το περιβάλλον των έξυπνων συσκευών και ανοιχτό σε πολλές εφαρμογές πέρα από παιχνίδια. Τέλος το οικοσύστημα της Nintendo θα ενοποιηθεί πιο εύκολα κάνοντας την πρόσβαση στα παιχνίδια σε όλες τις συσκευές που υποστηρίζει η Nintendo με το λειτουργικό της.

Μένει πλέον να δούμε αν ισχύει η συγκεκριμένη φήμη.

Πηγή, μέσω

Φήμη: To NX θα χρησιμοποιεί λειτουργικό android

| Φήμη | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων