Φωτογραφίες από το Nindies@Night

31 Αυγ

Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από το Nindies@Night, μια έκθεση που έλαβε χώρα στο EMP Museum του Seattle πριν μερικές μέρες. Θα τις βρείτε παρακάτω.

Παίκτες στην ουρά για το Nindies@Night, ένα αποκλειστικά Nintendo event στο EMP Museum, στο Seattle, την 27η Αυγούστου 2015. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τόσο υπάρχοντα ανεξάρτητα παιχνίδια, όσο και άλλα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στο Wii U και στο 3DS. Αυτή η δωρεάν έκθεση περιλάμβανε και μία παρουσίαση από τους προγραμματιστές των “Nindies”, όπως και τη δυνατότητα δοκιμής πολλών ακυκλοφόρητων παιχνιδιών για τα Wii U και 3DS, διαγωνισμούς σε παιχνίδια και δώρα.

O Damon Baker της Nintendo (αριστερά) ανακοινώνει το Kerbal Space Program, φτιαγμένο από τη Squad για to Wii U.

Σε αυτή τη φωτογραφία, οι παρευρισκόμενοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε έναν αγώνα για εννιά παίκτες στο Runbow της 13AM Games.

O Benji Schlemmer από το Burien της Washington διασκεδάζει παίζοντας Starwhal, φτιαγμένο από τη Breakfall, στο Nindies@Night.

Εκατοντάδες παίκτες μαζεμένοι στη Sky Church, μέσα στο EMP Museum για να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση από προγραμματιστές στο Nindies@Night. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να μάθουν για πολλά επερχόμενα παιχνίδια, τα οποία είναι φτιαγμένα από ανεξάρτητες εταιρίες ανάπτυξης και έρχονται στο Wii U και στο 3DS.

Η Yacht Club Games αποκαλύπτει το amiibo για το Shovel Knight κατά τη διάρκεια του Nindies@Night.

Φωτογραφίες από το Nindies@Night

| 3DS, amiibo, eShop, indies, Wii U, Νέα | 21 Σχόλια
About The Author
- Παναγιώτης Βελώνιας, a.k.a. FoM (και FoMPerama). Ξεκίνησε με ένα Gameboy και λάτρεψε το κατά πολλούς απαίσιο Super Mario Land. Αλλά ήταν το πρώτο που είχε παίξει! Πήρε Nintendo 64, Gamecube, Wii, DS, 3DS, Wii U και new 3DS Majora’s Mask Edition. Αμετανόητος Νιντεντάς. Στον ελεύθερο χρόνο του (από τα games) μπορεί να διδάσκει Αγγλικά. Αγαπάει όλα τα Nintendo Franchises εξίσου, αλλά αν του είχαν πιστόλι στο κεφάλι για να διαλέξει μόνο ένα παιχνίδι ως το αμέσως επόμενο από τη Nintendo, θα ήταν το F-Zero. It’s been too damn long. Επίσης, έχει αγοράσει και μαθαίνει Ocarina. Αλήθεια.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων