Φωτογραφίες με το Animal Crossing θα διαμοιραστούν στα γερμανικά McDonald’s

04 Αυγ

photos-with-animal-crossing-germany

 

Φωτογραφίες με το Animal Crossing θα διαμοιραστούν στην Gamescom 2015 μέσα στην εβδομάδα.  Για αυτούς που δε θα παρακολουθήσουν το γεγονός, μια δεύτερη επιλογή τους δίνεται και πάλι στη Γερμανία.

Τρεις διαφορετικές AR κάρτες θα διανεμηθούν σε επιλεγμένα καταστήματα McDonald’s τις εβδομάδες των 10, 17 και 24 Αυγούστου, ωστόσο η διαθεσιμότητα θα είναι περιορισμένη.

Οι φωτογραφίες με το παιχνίδι θα μπορούν να ληφθούν και από όσους διαθέτουν τη σχετική εφαρμογή στις Nintendo Zones.  Οι χρήστες θα λάβουν έναν κωδικό όταν μπουν σε μια τέτοια ζώνη με το 3DS τους.

Πηγή

Φωτογραφίες με το Animal Crossing θα διαμοιραστούν στα γερμανικά McDonald’s

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων