“Φρενίτιδα” με το Pokemon GO στην Ταϊβάν

24 Αυγ
“Φρενίτιδα” με το Pokemon GO στην Ταϊβάν

Η δημοτικότητα του Pokemon GO αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιο φαινόμενο, το οποίο ξεκίνησε ακόμη και πριν από την κυκλοφορία του, με το τεράστιο hype γύρω από το παιχνίδι. Βέβαια, στην περίπτωση αυτήν έφτασε σε άλλο επίπεδο χάρη σε… λίγη τρέλα στην Ταϊβάν. Το Σάββατο, φαίνεται πως χιλιάδες παίχτες έπαθαν “φρενίτιδα” με την εμφάνιση του Snorlax.

Ένα βίντεο από το TIME επισυνάπτεται και δείχνει το χάος που επικράτησε. Παρ’ ότι μη εξακριβωμένο, αναφορές από τα κινεζικά μέσα δείχνουν ότι η περιοχή Xinbeitou έχει γίνει καθημερινός στόχος από “χιλιάδες” παίχτες που ψάχνουν να πιάσουν Pokemon. Για την προστασία των πολιτών προσήλθαν δυνάμεις του κράτους, καθώς και ενισχύσεις της αστυνομίες από γειτονικές περιοχές. Δείτε το παρακάτω:

Το φαινόμενο του Pokemon GO

Όπως θα είδατε στο βίντεο που ακολουθεί, πλήθος κόσμου συρρέει στους δρόμους τρέχοντας να προλάβει το σπάνιο Pokemon που εμφανίστηκε στο Pokemon GO. Μοιάζει απίστευτη η συγκέντρωση τόσων ατόμων που παίζουν το ίδιο παιχνίδι. Ανάλογα φαινόμενα συμβαίνουν στον κόσμο, είτε κυνηγώντας Pokemon, είτε με παρέες να μαζεύονται σε κεντρικά σημεία με πολλά Pokestops βάζοντας lures. Έτσι, το παιχνίδι θα έλεγε κανείς ότι με τη σωστή χρήση του αποτελεί και ένα μέσο κοινωνικοποίησης. Ταυτόχρονα, φαίνεται ότι κατάφερε να κάνει πολύ κόσμο να βγει από το σπίτι του και να περπατήσει… παίζοντας!

 

Πηγή 1 Πηγή 2

“Φρενίτιδα” με το Pokemon GO στην Ταϊβάν

| iOS/Android, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων