Γιατί δε θα έρθει το Monster Hunter World στο Switch;

22 Ιαν
Γιατί δε θα έρθει το Monster Hunter World στο Switch;

Μέχρι τώρα, όποτε η Capcom δεχόταν ερωτήσεις σχετικά με το γιατί δε θα έρθει το Monster Hunter World στο Switch, μιλούσε με υπεκφυγές.

Όμως, το IGN κατάφερε να πάρει πάρει μια σοβαρή απάντηση. Για να δούμε!

 

Monster Hunter World και Switch

Οι διευθυντές του παιχνιδιού, Kaname Fujioka και Yuya Tokuda μας δίνουν την απάντηση που ψάχναμε.

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα, από τη συνέντευξη που έδωσαν στο IGN,

Δεν έχουμε σχέδια για το Switch αυτή τη στιγμή. Αυτό εν μέρει συμβαίνει γιατί ο τίτλος αναπτύσσεται για σχεδόν 4 χρόνια. Εκείνο τον καιρό έπρεπε να αφοσιωθούμε στις επιλογές που κάναμε για το υλισμικό. Αποφασίσαμε λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε τις ισχυρότερες κονσόλες της γενιάς και σε εκείνη τη φάση, αυτές ήταν τα PlayStation 4 και Xbox One. Η απόφαση λοιπόν είχε ληφθεί πριν το Switch κυκλοφορήσει, πριν καν ανακοινωθεί.

Αυτό επίσης συμβαίνει επειδή σε κάθε τίτλο αποφασίζουμε ποιό υλισμικό ταιριάζει στην ιδέα που έχουμε. Δεν κοιτάμε να κάνουμε κυκλοφορίες για όλες τις πλατφόρμες. Πιο πολύ σκεφτόμαστε: «Αν θέλουμε να επιτύχουμε αυτή την ιδέα, ποιά είναι καλύτερη πλατφόρμα για να γίνει αυτό;» Για αυτό τον τίτλο, τα PlayStation 4 και Xbox One ήταν αυτά που ταίριαζαν περισσότερο.

 

Εμείς δε μπορούμε να πούμε πως μας εξέπληξε η απάντηση. Άλλωστε είναι κάτι που έχουμε ακούσει ουκ ολίγες φορές τους τελευταίους μήνες.

 

 

Πηγή

 

Γιατί δε θα έρθει το Monster Hunter World στο Switch;

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων