Γιατί η Nintendo δεν κυκλοφορεί παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι

02 Ιούλ

16husetigen

H Nintendo of America δε φέρνει πολλά παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι.  Γνωρίζατε ότι το Wii Sports Club είναι το μοναδικό παιχνίδι από το 2007 που βγήκε στη λιανική το μήνα Ιούλιο;

O Charlie Scibetta, επικεφαλής του τομέα της επικοινωνίας, εξήγησε την προσέγγιση της εταιρίας σε μια συνέντευξή του στο Nintendo World Report.  O Scibetta ανέφερε πως η μεγάλες δουλειές της Nintendo τείνουν να πραγματοποιούνται τους τελευταίους μήνες του χρόνου και υπογράμμισε πως η αποφοίτηση από το σχολείο είναι επίσης μια περίοδος – κλειδί για κυκλοφορίες παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, είπε:

Κάνουμε ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς μας στις περιόδους διακοπών και περίπου το 60% της δουλειάς τον Οκτώβρη, Νοέμβρη και Δεκέμβρη.  Θέλεις να βγάζεις παιχνίδια όταν ο κόσμος έχει τη διάθεση να τα αγοράσει.

πηγή

Γιατί η Nintendo δεν κυκλοφορεί παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων