Γιατί η Rare δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να φτιάξει ένα ακόμα παιχνίδι με βάση τον Banjo μετά το Tooie;

24 Ιούν

 

banjo-kazooie-656x369

Η Rare δημιούργησε τα Banjo-Kazooie και Banjo-Tooie, αλλά η ομάδα ποτέ δεν προχώρησε στη παραγωγή μια τρίτης πλατφόρμας για τη σειρά για το N64. Μερικοί ίσως ν’ αναρωτιούνται τον λόγο.

Μιλώντας με το Kotaku,ο Grant Kirkhope  ανέφερε ότι δεν άξιζε τον κόπο. Όταν η Rare προχώρησε στη κατασκευή του Donkey Kong 64, είχε κουραστεί λίγο όταν χρειάστηκε να κατασκευάσουν τρισδιάστατες πλατφόρμες, και η Rare δεν τα πήγαινε τόσο καλά σε αυτό το κομμάτι.

Όπως ο Kirkhope, εξήγησε :

“  Εγώ νομίζω ότι σε εκείνη τη φάση ήμασταν ήδη κουρασμένοι με τον Tooie. Είχαμε ήδη κάνει δύο παιχνίδια, και, με το να κάνεις κάποια συνεχόμενα sequels παιχνιδιών -Στη Rare δεν άρεσε να το κάνει αυτό-  δεν θα θέλαμε να κάνουμε ένα ακόμα παιχνίδι Banjo. Και αυτός είναι ο λόγος που το είδος του τελείωσε εκεί .”

 

Γιατί η Rare δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να φτιάξει ένα ακόμα παιχνίδι με βάση τον Banjo μετά το Tooie;

| Νέα | 2.017 Σχόλια
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων