Γιατί υπάρχει η ρεαλιστική New Donk City στο Super Mario Odyssey;

23 Οκτ
Γιατί υπάρχει η ρεαλιστική New Donk City στο Super Mario Odyssey;

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε το Super Mario Odyssey, είδαμε και τη ρεαλιστική New Donk City.

Τι δουλειά έχει όμως μια τέτοια πόλη στο νέο Super Mario;

Ο Mario πηδάει και τρέχει γύρω από αληθοφανείς ανθρώπους. H ιδέα της New Donk City φαντάζει παράξενη για ένα παιχνίδι με το Super Mario, αλλά υπάρχει λόγος για την ύπαρξή της.

 

Ο σκοπός της New Donk City στο Super Mario Odyssey:

Ο διευθυντής του παιχνιδιού, Kenta Motokura, εξήγησε γιατί έχει νόημα η αλληλεπίδραση των παικτών σε μια ρεαλιστική πόλη.

Για να δούμε τι είπε στο Game Informer αυτό το μήνα:

Σκέφτηκα πως χρειαζόμασταν μια κατανοητή κλίμακα. Οι παίκτες συνήθως αναρωτιούνται πόσο ψηλά μπορεί να πηδήξει ο Mario, ή πόσο μακριά πέφτει. Σκεφτήκαμε πως θα ήταν πιο εύκολο να καταλάβουν και να το συσχετίσουν τον κόσμο που ζουν! Ο Mario είναι αρκετά δυνατός χαρακτήρας που ταιριάζει άψογα με το ρεαλιστικό περιβάλλον γύρω του.

Από την άλλη, βέβαια, η New Donk City είναι μόνο ένας μία από τις περιοχές που θα επισκεφθείτε στο Super Mario Odyssey. Οι υπόλοιποι κόσμοι έχουν περισσότερη σχέση με τα κλασικά παιχνίδια του Mario και αναμένουμε μεγάλη ποικιλία με τα διάφορα βασίλεια.

Εσείς όμως, τι γνώμη έχετε; Ταιριάζει όντως ο Super Mario σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον, ή μήπως η παρουσία του φαντάζει ξένη;

 

Γιατί υπάρχει η ρεαλιστική New Donk City στο Super Mario Odyssey;

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων