Γνωρίστε το Nariya Oak, ξάδερφο του Καθηγητή Oak

09 Σεπ
Γνωρίστε το Nariya Oak, ξάδερφο του Καθηγητή Oak

Η φυσιογνωμία στην παραπάνω εικόνα, η οποία εμφανίστηκε στο πρόσφατο τρέιλερ των Pokemon Sun/Moon, δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στην Pokemon κοινότητα, λόγω της ομοιότητας του προσώπου αυτού με το γνωστό σε όλους μας Καθηγητή Oak, με πολλούς να θεωρούν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Όλοι γνωρίζουμε σε γενικές γραμμές το τι συμβαίνει στα social media σε gaming κοινότητες, από άποψη τόσο θεωριών, όσο και σαρκασμού μέσω memes σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Το 4Gamer ήρθε να λύσει την απορία των φίλων της σειράς, διαλευκάνοντας το μυστήριο με την αποκάλυψη ότι πρόκειται για τον ξάδερφο του Καθηγητή Oak, εν ονόματι Nariya Oak. Πέραν αυτού δε γνωρίζουμε περισσότερα για το πρόσωπο αυτό, εκτός του ότι μελετάει τη νέα περιοχή στις Pokemon Sun/Moon, καθώς και τις Alola Forms.

Πηγή 1 Πηγή 2

Γνωρίστε το Nariya Oak, ξάδερφο του Καθηγητή Oak

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων